Twitter

MMA Nyheder fra Danmark

FG25: Post Fight: Fortuna

Mandag, 21. maj 2012 22:54 Jesper S. Baek

Philip Fortuna var blandt de 11 kæmpere, som kunne tage en sejr med hjem fra Fightergalla 25 i forrige weekend. Trods sejren, var der ikke jubel i fra Philip, tværtimod, så han en smule utilfreds ud.

IMG 3536Vi så ikke Philip juble i lørdags

Det måtte vi have en forklaring på, så vi talte med Philip i lørdags efter kampen...

Fightfan.dk: You seemed a bit unhappy about the win, what was the reason?
Philip: I was a little dissapointed with my striking, I think I was a little gun shy. I felt my striking was a lot better than his, and I thought it was going to be the root to success to this one, but I think I let him psyke me out of my comfort zone with his odd movements. I knew he was going to do some funky shit, but I let it faze me too much. I was happy to win ofcourse, but it wasn't the way I wanted to win.

Fightfan.dk: Did you want to prove something?
Philip: Mostly to myself. It's more the mental aspect of it, that I am interested in. I was a bit unhappy with him being able to dictate the the stand up phase. He actually landed like an overhand punch, and he was dictating and getting into my mind, instead of me going in on overdrive and steamrolling him.
I realised my mind just wasn't there for the stand up, so I switched it up and took a different route and won that way.

IMG 3467Philip Fortuna vs. Aron J. Bland (FG 25)

Fightfan.dk: Have you been working on your ground game in camp?
Philip: I haven't really been working on my ground game that much. I have been working on it more though, because I've recently let it lapidate, so I've gotten back into it. The main focus on this fight,  was my striking and takedown defense, because I knew I was going to wrestle with him. I love the ground game and it's always there as a back-up plan.
When everything else fails, Jiu Jitsu is always going to save your ass.

Fightfan.dk: Congratulations on the win, and thanks for taking your time to speak to us.
Philip: Thanks man.

I forbindelse med Fightergalla 25, lavede Jyllands-Posten to korte dokumentarer omkring Philips forberedelser. De er absolut anbefalelsesværdige, så her et et par links til sagerne:

Fortuna JP1

Fortuna JP2


 
 

Clash of Warriors 2 – En stor succes

Søndag, 20. maj 2012 14:46 Marianne Poulsen
Foto: Jesper S. Baek - COLORiZE.dk

I går tog fightfan.dk turen til Esbjerg, for at dække Clash of Warriors 2. Vi var spændte på hvordan 2'eren ville forløbe, da første stævne var ramt af et par ”børnesygdomme”, og arrangørerne havde på forhånd lovet flere forbedringer og tiltag.

IMG 4993Der var godt styr på showet igår aftes

Det må siges at holde stik. Allerede ved indgangen til hallen, kunne vi se en stor lysopsætning omkring buret – mangel på lys var nok det største problem ved 1'eren. Derudover var intet mindre end 6 nummerpiger, og overalt hvor øjet rakte, fra hvor vi sad ved buret, kunne vi se folk med ”CREW” på ryggen. Vi fik sågar et kampprogram udleveret.
Selv opvarmningsområdet havde fået et løft – det lå tæt på buret, bag afskærmning, og der var lavet separate indgange til rødt og blåt hjørne, så kæmperne kunne gå direkte ud til buret i røg og lys.

IMG 4824De letklædte nummerpiger dansede løs i en af pauserne

Aftenens fightcard bød på 14 blandende K1- og amatør MMA-kampe, og de var alle fyldt med action, som fik tilskuerne op af stolene.
Især da hjemmedrengene fra Esbjerg var i buret, buldrede tilskuernes huj og brøl frem og tilbage i hallen. Så meget så stævnelægen tog sig til ørene ind imellem.
Vi fik alt fra pointafgørelser, til KO's, så der var noget for enhver smag. Alle kæmperne viste fightervilje og god sportsånd. Det er dejligt at se.

IMG 5138Der var godt gang i publikum

I 2. kamp fik vi aftenens første overraskelse. Dagen før stævnet havde Nicolaj Kristensen (Fight Pit Herning), meldt afbud til sin amatør MMA-kamp mod Mikkel Sørensen (NeoGym), og for at undgå en aflyst kamp sprang arrangøren Daniel Laursen til, og mødte selv op i buret. Han vandt DM i kickboxing i april, men kampen mod Mikkel Sørensen var hans MMA-debut.
Daniel udtalte selv før kampen: ”Jeg regner ikke med, at jeg vinder, så jeg går bare derop og har det sjovt”. Desværre for Daniel, tabte han på TKO i første runde, da han blev fanget i et crucifix, men det var ellers en flot debut – og flot sportsånd.

IMG 4382Daniel Laursen (th.) fik sin MMA-debut

Tilskuerne havde igen fornøjelsen af komikeren Morten Sørensen som ring announcer, og stævnet havde ikke været i gang i mange minutter, før tilskuerne lå flade af grin første gang. Vi håber at han bliver fast inventar til Clash of warriors, for han er med til at løfte hele stævnet.

IMG 4869Morten Sørensen fik latteren frem i publikum

Foruden Mortens underholdning, fik vi intet mindre end en omgang vaske ægte show-wrestling, som aftenens anden overraskelse. De 2 unge fyre gav den hele armen, det var ren nostalgi, og vi fik både en baglæns salto fra toppen af buret, bodyslams og tæsk med klapstol. Der var godt nok underholdning for alle pengene.

IMG 4958Pauseunderholdningen overraskede vist mange

Som afslutning på stævnet blev aftens K1- og MMA-kæmper kåret for bedste præstation, og det blev Thomas Jensen fra Kolding Kung Fu & Kickboxing, og Søren Lund fra Fight Pit Herning. Stort tillykke til dem begge.

IMG 5538De to vindere sammen med dommer-crew'et

Alt i alt var det en rigtig god aften, hvor det meste bare kørte, men der var et par steder med plads til forbedring. Dommerne var ikke på deres pladser til tiden, og stævnelægen burde måske have gået på pension for 15 år siden. Han var ikke på pletten når der var brug for ham, men sad bare og kiggede. Det er ikke godt nok!
Det største ”problem” var dog nok, at der gik for lang tid imellem kampene. Der nåede at være 3 x 10 min. pause inden den store pause på 30 min., og flere små pauser på 5 min. imellem flere af kampene. Da vi sagde det til Daniel, tog han det også til sig med det samme, og speedede kampene op efter pausen. Stor ros for det. Det er i det hele taget fedt at se, hvor meget de lytter til seriøst kritik, og rent faktisk gør noget ved det.

IMG 4839Daniel Laursen var en glad arrangør

Selvom Clash of Warriors er et forholdsvis lille stævne, så gør de det rigtig godt. Det er et forfriskende pust til dansk MMA, og vi håber at de fortsætter med at lave de små, og meget underholdende shows i Esbjerg.

Tak til de 3 arrangører: Daniel Laursen, Daniel Pedersen og Torben Knudsen, og deres crew, for det flotte arrangement, og for at tage så godt imod os.

Vi glæder os allerede til at se hvad 3'eren byder på.

Clash of Warriors 2 - Resultater
-65 kg K1 junior: Jonas Troest Petersen vs. Emran Hutak
Vinder: Jonas Troest Petersen på point 2-1.
-75 kg Amatør MMA: Mikkel Sørensen vs. Daniel Laursen
Vinder: Mikkel Sørensen på TKO i 1. runde.
-65 kg Amatør MMA: Tom Nyeng Møller vs. Simon Madsen
Vinder: Tom Nyeng Møller via Leg Triangle Choke i 1. runde.
-65 kg Amatør MMA: Michael Martens vs. J- Boy Yadayo
Vinder: J-Boy Yadayo via judge stoppage i 1. runde.
-75 kg K1: Bobby Nguyen vs. Allan Korsholm
Vinder: Bobby Nguyen på point 3-0.
-75 kg Amatør MMA: Morten Kjær Jensen vs. René Møller
Vinder: Morten Kjær Jensen på point 2-1.
-85 kg K1: Joakim Barnieh vs. Peter Kirkegaard
Vinder: Joakim Barniah på KO i 1. runde.
-100 kg K1: Umit Bayar vs. Morten Patrick
Vinder: Umit Bayar på point 2-1.
-75 kg K1: Nikki Sallberg vs. Michael Munch Madsen
Vinder: Nikki Sallberg på point 2-1.
-85 kg Amatør MMA: Brian Poulsen vs. Søren Lund
Vinder: Søren Lund på KO i 1. runde.
-75 kg K1: Stian Jensen vs. Dijanis Bulut
Vinder: Stian Jensen på point 3-0.
-80 kg Amatør MMA: Simon Ekestrøm vs. Hamuza Bukenya Zachariassene
Vinder: Simon Ekestrøm på Rear Naked Choke i 1. runde.
K-1 "WKA Danish Pride Fighter": Thomas Jensen vs. Asger Hviid
Vinder: Thomas Jensen på point.

Aftenens fightere
MMA: Søren Lund (Fight Pit Herning)
K1: Thomas Jensen (Kolding Kung Fu & Kickboxing

Vi har nu åbnet for Clash of Warriors 2 galleriet her på siden, hvor du kan se mange flere billeder fra lørdagens kampe i Esbjerg. Alle billeder kan også ses på vores facebookside, hvor du er meget velkommen til at kommentere, "tagge" og dele billederne.

cow2

 
 

FG25: Østergaard, Palm og Knudsen

Torsdag, 17. maj 2012 11:53 Jesper S. Baek
Foto: Mikkel Schiødt - COLORiZE.dk

Fightergalla var i lørdags rykket ind på det mondæne Hotel Radisson Blu Scandinavia på Frederiksberg. Det var dog ikke det eneste, der var anderledes i forhold til tidligere stævner;
for første gang var Hans-Henrik Palm også en del af produktionen, hvilket man godt kunne fornemme flere steder i løbet af aftenen.

En ting som jeg personligt aldrig har oplevet før, var nationalsange før Main Event. Det er mere regel end undtagelse i boksning, hvor Hans Henrik Palm kommer fra, så mon ikke det var hans påfund.
Det virkede umiddelbart også fint, da den ellers lidt utydelige ring announcer sang for, og salen rejste sig og sang med. Det gav god stemning, men det kom vist bag på alle, at der skulle synges før kampen.

IMG 4142Der var godt gang i publikum i lørdags

Hans-Henrik Palm havde til aftenen også hevet en flok nye MMA-tilskuere ind til arrangementet, for at præsentere sporten for dem. Vi spottede bl.a. Michael Carøe (entertainer), Theo Jørgensen (pokerspiller) og Flemming "Don Ø" Østergaard.

Vi spurgte bl.a. Flemming Østergaard hvad han syntes om arrangementet, og han fortalte at det var en rigtig god oplevelse. Han skulle dog lige vænne sig til det, for det var jo lidt noget andet end boksning.
Han var helt klar over, at sikkerheden var på plads, og virkede bestemt godt underholdt.

IMG 4169Flemming Østergaard var også blandt tilskuerne til jubilæmsstævnet

"Det er første gang jeg ser det live, men jeg har set det i TV fra USA. Jeg skal lige vænne mig til forskellen; det gør lidt ondt når de ligger ned og knalder løs. Det er bare svært for mig at forstå, at professionel boksning er forbudt i Sverige, men det her er tilladt.
Det er professionelt og rigtigt godt lavet, der er nok ingen tvivl om, at det også bliver en kæmpe succes i Danmark"
- fortæller Flemming Østergaard.


Vi fik også en kommentar fra Hans-Henrik Palm, omkring hans debut som MMA-arrangør.

IMG 4171
Det var en glad Hans-Henrik Palm som vi mødte efter showet

"Jeg synes at det har været en helt fantastisk aften, med fantastisk stemning. Udover kampene og stemningen, så har det også været en stor oplevelse for mig, at se at alle de mennesker som jeg har inviteret her i aften, som skulle se det her for første gang, er faldet pladask for sporten. Allerede i morgen vil de være i fuld gang med at fortælle hvor fedt det var, det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om" - udtaler Hans-Henrik Palm.

Han også fortælle lidt om fremtidsplanerne...
"Allerede den 2. november, planlægger vi at bruge den store sal her på Falconer. Inden da har vi et mindre stævne på Scandinavia og et i Århus. Stævnet i Århus bliver lidt af en test, for det er en rimelig stor hal i Kongrescenteret. Hvis vi kan fylde den og skabe den samme intensitet og stemning som her, så kan vi også fylde den store Falconersal næste gang i november".

Otto Knudsen var også meget tilfreds med aftenens forløb.

IMG 4173Otto Knudsen var en glad jubilar

"Jeg synes at det har været en kanon aften. Vi har i dag fået fat i et nyt publikum, og der blev skabt en rigtig god stemning. Det var et jubliæumsstævne som jeg er meget stolt af".

Vi spurgte også til hvad han syntes om kampene.
"Folk spurgte mig igår, hvilken kamp jeg troede der ville blive aftenens kamp. Der sagde jeg Rosfort og Rodriguez, og det er stadig min overbevisning. Det var aftenens kamp. EM-kampen overraskede mange tror jeg. Mange troede at Dalby ville gøre ham færdig hurtigt, så den er jeg faktisk rigtigt godt tilfreds med.
Elo (Cazim Halimi, red), overraskede mig vildt meget. Jeg har brugt meget tid på ham og få ham til at blive mere disciplineret. Han fik chancen for at blive professionel i dag, og han viste disciplinen og leverede varen".


IMG 3726Kenneth Rosfort vs. Hyram Rodriguez

Vi glæder os til at opleve MMA i den store Falconersal. Det vil uden tvivl give endnu et løft, til de ellers fantastiske omgivelser som lørdagens stævne blev afholdt i. Der er bestemt ikke "gymnastiksals-stemning" over arrangementerne mere - Dét er fedt!

Vi glæder os til næste gang, hvor det går løs på Casino Copenhagen til European MMA 1, men inden da, skal vi se amatørerne folde sig ud i Sønderborg, hvor Fightergalla Fight Night 8 åbner dørene lørdag d. 26. maj.
Fightfan.dk er selvfølgelig på pletten endnu en gang!

Ses vi i Sønderborg?
 
   

FG25: Post Fight: Dalby

Tirsdag, 15. maj 2012 21:18 Jesper S. Baek

I lørdagens Fightergalla 25 Main Event, var Nicolas Dalby udråbt som storfavorit. Hans oprindelige modstander måtte trække sig, og erstatningen (Cristian Brinzan) var ikke levnet de store chancer hos bookmakeren.

Nicolas leverede en bundsolid indsats og trak sejren hjem i 2. runde - men Cristian Brinzan var bestemt ikke en Walk-Over.

Vi talte med Nicolas efter kampen...

Fightfan.dk: Tillykke med sejren Nicolas
Nicolas: Tak skal du have.

Fightfan.dk: Han var en hårdfør fyr, overraskede det dig?
Nicolas: Ja han var superhård, men jeg havde set hans sidste kamp, hvor han viste rigtigt meget hjerte og vilje, så jeg vidste at jeg nærmest skulle slå ham bevistløs før han ville give op.

IMG 3946Nicolas Dalby i fuld kontrol

Fightfan.dk: Mod slutningen af 1. runde har du gang i noget heftig ground and pound, og vi var faktisk lidt nervøse for, om der var benzin nok i tanken til at du kunne fortsætte i det høje tempo. Var der nok at give af, eller måtte du lige pace dig selv?
Nicolas: Jeg kunne godt mærke, at hvis jeg blev ved i det tempo, uden at få nogle rene træffere ind, så ville jeg slå mig selv "ud". Så jeg satte også tempoet ned for at være mere præcis - men jeg har haft en rigtigt god træningslejr op til kampen, så min cardio er rigtigt rigtigt god, så der var rimeligt meget gas i tanken.

Fightfan.dk: Var der noget overraskende i det han kom med, eller var det som forventet?
Nicolas: Det meste af det han lavede, havde vi forventet. Han rushede frem og og smed nogle bomber fra distancen, men ikke nogle vildt skarpe kombinationer.
Han lavede en spinning elbow, som jeg ikke havde set ham lave før - den overraskede, og den sad rent, men jeg synes ikke at jeg kunne mærke den.


IMG 4010En "Spinning Elbow" fra Cristian Brinzan rammer Nicolas Dalby

Fightfan.dk: Du blev ramt nogle gange, var der ikke noget af det som bed?
Nicolas: Det eneste der bed, var den hammerfist han lavede fra bunden, da jeg sad i mount på ham. Det blev lidt utydeligt på mit ene øje, men jeg følte mig ikke rystet på noget tidspunkt.

Fightfan.dk: Du ser heller ikke ud til at have fået mange skrammer...
Nicolas: Nej, jeg har lidt ondt i min ene hånd og min albue, efter at have ramt hans kranie så mange gange, og så ramte han også med en 2-3 gode spark, lige på min venstre hånd.

IMG 4090Nicolas sikrer sig sejren via Side Choke/Arm Triangle

Fightfan.dk: Er der nogen du vil sige et par ord til eller takke, her på falderebet?
Nicolas: Ja, tak først og fremmest min fantastiske kæreste, som har hjulpet mig rigtigt meget op til den her kamp. Selvfølgelig Thomas La Cour og Tue Trnka, de er uundværlige at have i hjørnet.
Mine sponsorer: Murerfirmaet Borg, KnockOut Sports og Adamsens Fisk. Det er helt uvurderligt, at de går ind og støtter en person som mig, og som gør at jeg måske kan få råd til at tage en tur til USA. Tak til hele Rumble Sports og alle der er hjulpet mig op til kampen.


IMG 4107Nicolas fejrer sejren fra toppen af buret

Fightfan.dk: Tillykke endnu en gang, og tak fordi at du ville tale med os.
Nicolas: Selv tak.


For dem som ikke så Nicolas' kamp i lørdags, så kan den, samt fire af de andre pro-kampe nu ses helt gratis her:

 
 

Fightergalla 25 galleriet er online

Mandag, 14. maj 2012 18:04 Jesper S. Baek

Alle vores billeder fra lørdagens Fightergalla 25 stævne er nu online.
De kan ses enten her på siden, ved at trykke på billedet nedenunder, eller på Facebook, hvor det selvfølgelig er muligt at kommentere, "tagge" og dele billederne.

God fornøjelse!

fg25

 
   

Side 4 ud af 43

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.