Twitter

MMA Nyheder fra Danmark

FG Fight Night 8: Resultater og billeder

Søndag, 27. maj 2012 17:15 Jesper S. Baek

Lørdag aften gik det løs for amatørerne i Sønderborg til Fightergalla Fight Night 8.
Hele 14 kampe var på programmet, så der var masser af underholdning til de fremmødte tilskuere.

Shootfighting 1 x 5 min
84 kg Klaus Bagge Pedersen (Fightgym) vs. Thomas Friis (TG Academy)
IMG 5720Vinder: Klaus Bagge Pedersen via Arm Triangle i 1. runde.

73 kg Michael Larsen (Fightgym) vs. Carlos Zamor (TG Academy)
IMG 5776Vinder: Michael Larsen på dommerstemmer 2-1.

-97 kg Armin Doric (Svendborg MMA) vs. Thomas Michelsen (Sønderborg MMA)
IMG 5899Vinder: Thomas Michelsen på dommerstemmer 3-0.

-105 kg Claus Skjoldborg Larsen (Fightgym) vs. Stephan Klann (Sønderborg MMA)
IMG 6052Vinder: Claus Skjoldborg Larsen på dommerstemmer 3-0.

-89 kg Jesper Krog (Nordborg Fight Club) vs. Michael Christensen (Sønderborg MMA)
IMG 6213Vinder: Jesper Krog på dommerstemmer 3-0.

Stand Up/kickbox 3 x 2 min
-82 kg Dennis From Johansen (Fightgym) vs. Jens Dall (Sønderborg MMA)
IMG 6272Vinder: Jens Dall på dommerstemmer 2-1.

Amatør MMA 2 x 5 min
-70 Roger Huerta (CSA) vs. Jack k. Petersen (Sønderborg MMA)
IMG 6400Vinder: Roger Huerta via Guillotine Choke i 1. runde.

-70 kg David Schneider (Fighters Source Sweden) vs. Troels Johannsen (Yoshi-Ryu)
IMG 6494Vinder: David Schneider via Rear Naked Choke i 1. runde.

-64 kg Jonas Mågaard (CSA) vs. Karolis Jakavonis (Sønderborg MMA)
IMG 6554Vinder: Jonas Mågaard via Guillotine Choke i 1. runde.

-79 kg Kjell-Marius Jøntved (Hønefoss Fight Gym) vs. Mike Møller (Kolding MMA)
IMG 6669Vinder: Kjell-Marius Jøntved via TKO i 1. runde.

-77 kg Reno Nielsen (True Vikings) vs. Nicolaj Christensen (Fight Pit Herning)
IMG 6733Vinder: Nikolaj Christensen via TKO i 1. runde.

-79 Kg Michael Dyrensborg (Fightgym) vs. Jørgen Indsetviken (Hønefoss Fight Gym)
IMG 6944Vinder: Michael Dyrensborg på dommerstemmer 2-1.

-85 kg Thomas Jessing (CSA) vs. Ludvig Albrektsson (Pancrase Gym)
IMG 7121Vinder: Ludvig Albrektsson på dommerstemmer 3-0.

-77 kg Kian Petersen vs. Hassan Abuzaid (Sønderborg MMA)
IMG 7174Vinder: Hassan Abuzaid på dommerstemmer 3-0.

Aftenens kamp var efter min mening Michael Dyrensborg vs. Jørgen Indsetviken. Kampen bølgede frem og tilbage, men trods en tæt kamp var det en fortjent sejr til Michael Dyrensborg fra Fightgym.

Publikum kom også op af sæderne, specielt under aftenens sidste kamp, hvor en meget højtråbende ung dame blandt tilskuerne, tiltrak sig en del opmærksomhed.

IMG 7260
Der var godt gang i publikum under aftenens sidste kamp

Alt i alt var det en underholdende aften i Sønderborg, hvor vi så mange gode kampe. Jeg er sikker på, at arrangørerne gerne havde set nogle flere tilskuere, men det kan være svært at konkurrere med Danmark vs. Brasilien og 27 graders dansk sommer udenfor.

Alle billeder fra Fightergalla Fight Night 8, er nu oppe i vores galleri, men de kan også ses på vores Facebookside, hvor det selvfølgelig er muligt at kommentere og dele billederne.

fgfn8
 
 

Royal Arena nedlægger turneringsformatet

Torsdag, 24. maj 2012 21:11 Jesper S. Baek

Der har været total stilhed fra Royal Arena, siden deres første stævne blev afholdt d. 10. marts 2012. Hvad pønser de på? Hvornår ser vi flere stævner? Hvad skal der ske med Simon Carlsen, efter at Mikkel Parlo er smuttet fra Royal Arena's mellemvægtsturnering?
Vi ringede til Royal Arena-promotor, Adam Kessel, som gladeligt gav os svar på alle spørgsmålene.

IMG 8766
Royal Arena pressemøde (Adam til venstre for podiet)

Fightfan.dk: Hvornår får vi flere Royal Arena shows?
Adam: Vi har arbejdet rigtigt hårdt på det næste show, og fået en masse aftaler på plads. Før det første show var vi ikke ude med så meget information, men det næste show bliver offentliggjort indenfor de næste to uger, men vi har været en lillesmule hemmelige med vilje.
Vi holder to shows mere i år. Det første bliver den 31. august og det næste bliver den 21. december. Begge to i Brøndbyhallen og begge bliver vist på TV2 Sport.

Fightfan.dk: Hvad med Simon Carlsen, nu hvor Mikkel Parlo er røget til Bellator?
Adam: Der sker desværre det, at turneringen er død. Jeg blev advaret en smule om at lave denne turnering til at starte med, fordi der er risiko for at folk bliver skadet, eller der sker et eller andet - og det havde de ret i (Adam griner).
Vi havde en aftale med Mikkel, og han vidste godt, at der ikke var lang tid til udlandet, så der var en aftale om, at han godt kunne forlade turneringen, hvis han fik sådan et tilbud.

Der er ikke rigtigt nogle kvalificerede mellemvægtskæmpere tilbage i Danmark, som vi kan kalde ind i stedet for Mikkel. Vi har simpelthen droppet den, for at være helt ærlig.

IMG 1918Vi kender endnu ikke navnet på Simon Carlsens næste modstander til Royal Arena 2

Adam fortalte yderligere, at de er tæt på en underskrift fra en udenlandsk modstander til Simon Carlsen. Vi må desværre vente endnu et par uger før navnet kommer frem. Nicolas Dalbys næste modstander skulle også næsten være på plads, men igen ville Adam ikke røbe noget endnu.

Figthfan.dk: Hvilke kæmpere kommer vi til at se, til efterårets Royal Arena stævner?
Adam: Vi kommer faktisk til at se alle dem på det første kort, bortset fra Philip Fortuna. Der kommer også nogle nye på; Damir Hadzovic, Rune B. Petersen og Theo Ginman.

Fightfan.dk: Mellemvægtsturneringen har fået øksen, men hvad med de andre vægtklasser, får vi turneringer i dem?
Adam: Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at lave dem generelt, men som jeg fortalte før, så blev jeg advaret imod dem, pga. skader og uventede ting. Vi kan jo bare se UFC, som havde en 4-mands turnering her forleden, hvor der var en kamp, som i virkeligheden var uafgjort, og nu skal kæmpes om. Det er tit en ret besværlig omgang, at holde en turnering, og jeg tror at vi holder os væk fra det i fremtiden.
Vi var meget interesserede i at lave en Weltervægtsturnering, men vi kan ikke få Morten Djursaa med ind i den, og så virker den i min optik ikke legitim mere, hvis ikke han er med i den turnering. Jeg kan ellers godt lide formatet, men der bliver ikke flere turneringer.

IMG 0719Philip Fortuna kommer ikke i buret til næste show

Fightfan.dk: Når vi nu ikke skal opleve turneringsformatet til Royal Arena, får vi så nogle Royal Arena mesterskabsbælter, som der kan kæmpes om?
Adam: Nej. Jeg synes at det er dybt komisk at opdigte sin egen EM-titel og så videre. Hvis man skal have et titelbælte, og det skal have noget vægt, så skal man have haft sin organisation i lang tid og have etableret en form for position på markedet, der gør at man kan tillade sig at have det bælte.
Alle ved, at ham der har UFC-bæltet, han er den bedste i verden, men jeg synes ikke, med alt respekt for Dalby, at dem som har en EM-titel i Fightergalla på nogen måde er Europas bedste kæmpere i deres vægtklasser.
Jeg synes at sådan nogle EM-titler er lidt falsk annoncering. Det er lidt til folk der ikke ved noget om MMA, som så tror at der er en stor kamp, og jeg forstår ikke at folk i miljøet hopper på den der. Alle ved hvordan det er i den her branche. Der er ikke en Thaiboxing klub, der ikke har lavet deres eget verdensmesterbælte, som en af deres kæmpere fra klubben så kan have. Det er ikke rigtigt legitimt i mine øjne og det er ikke noget som vi kommer til at rode os ud i forløbig.


IMG 1775Nicolas Dalby vs. Acoidan Duque (RA1)

Fightfan.dk: Levede det første show op til forventningerne?
Adam: Vi ville godt have haft lidt flere mennesker ind i salen, men vi må jo starte et sted. Jeg havde håbet på 3000, men jeg tror kun vi havde omkring 2300. Ellers synes jeg det gik det rigigt godt; kampene var gode og vi havde gode seertal på TV2 Sport. Jeg synes at vi leverer et show i en helt anden kaliber, end de andre shows i Danmark.

Han nævner også, at kæmperne på Royal Arenas første show, tilsammen havde mange gange flere professionelle kampe med i bagagen, end man ser til de andre danske shows. Desuden fremhæver han den professionelle TV-produktion, som gør at andre end dem i hallen kan se det.

"F.eks. til det sidste Fightergallastævne, sad der 600-700 mennesker i salen, og 200-300 der har siddet og set det på internettet. Vi har haft over 130.000 der har set Royal Arenas første show, hvis man tæller alle de forskellige platforme sammen. Det er en helt anden kaliber, men vi bruger selvfølgelig også nogle helt andre penge på det, det er klart", uddyber Adam.

IMG 4052Royal Arena 1 var et flot show

Fightfan.dk: Kan det betale sig at bruge alle de penge på det?
Adam: På kort bane vil vi selvfølgelig sætte penge til, som mange andre organisationer gør når de bliver etableret. På lang bane, er vi slet ikke i tvivl om, at det her er en god investering. Jeg er ret sikker på, at MMA i løbet af de næste 3 år, vil være en af de største sportsgrene herhjemme.
Det er selvfølgelig klart, at når vi har investeret nogle penge der, så har vi fat i den lange ende, og så kan det blive en lukrativ forretning for os. Vi satte helt sikkert nogle penge til i første omgang, og det vil vi også gøre i anden omgang.Vi får altså ikke nogen Royal Arena mester forløbig. Titelkampe sælger altid billetter, men Adam har et andet syn på sagen, som vægter højere end billetsalget.
Er du kære Fightfan, enig eller uenig med Adam?

For første gang siden Royal Arena 1, har vi nu fået lidt viden om fremtiden for den nyeste organisation i Danmark. De fortsætter ufortrødent med den høje produktionsstandard, hvilket med garanti vil glæde alle som oplevede det første show live, eller som så det på TV.

Nu er der ikke andet for, end at glæde sig til at høre mere fra Royal Arena om et par uger, og derefter nyde sommeren indtil det går løs den 31. august til Royal Arena 2.

IMG 4051Vi får endnu et Royal Arena show d. 31. august.
 
 

Til kamp med Kareem

Onsdag, 23. maj 2012 10:10 Jesper S. Baek
Foto: Nicolas Dalby

Vi er meget stolte af, at kunne præsentere en ny fotograf her på Fightfan.dk. Nicolas Dalby som vi normalt kender som ubesejret professionel MMA-kæmper, kan meget mere end dødelige highkicks, han er nemlig også en knaldgod fotograf.

Da CSA Fight Night 8 åbnede dørene i fredags, var Nicolas med på sidelinjen for Fightfan.dk. Han fulgte Rumble Sports kæmperen Kareem Al-bakaa før, under og efter hans kamp mod CSA's Joseph Haddad. Det kom der en lækker billedserie ud af, som nu kan ses i vores galleri og på vores facebookside.

0033Klik på billedet for at se hele billedserien

CSA Fight Night er et lille stævne, som bliver afholdt i CSA's egne træningslokaler i Grøndal Centret i København. Det er en unik mulighed for at få kamperfaring, hvis man som ny kæmper vil prøve kræfterne af for alvor.
Til fredagens stævne var der 3 kampe på programmet, og de blev alle filmet med et lille GoPro-kamera, monteret på dommeren. Et fedt påfund, som vi gerne vil opfordre andre stævnearrangører til at benytte sig af. Det giver en virkelig fed vinkel at se kampene fra.

Joseph Haddad (CSA) vs. Kareem Al-Bakaa (Rumble Sports)


Christiane Marsling (CSA) vs. Bianca Olsen (Bispebjerg Kickboxing)


Nicolai Reitz (Mikenta) vs. Nicolaj Hempel (Fightgym)


 
   

Fightergalla Fight Night 8 - nu på lørdag

Onsdag, 23. maj 2012 08:17 Jesper S. Baek

For 3. lørdag i træk, er det muligt at opleve dansk MMA LIVE. Denne gang i Sønderborg, hvor Fightergalla Fight Night 8 finder sted nu på lørdag.
Stævnet er et rent amatørstævne med 5 Shootfightingkampe, 1 Kickboxingkamp og 9 amatør MMA kampe, men lad dig ikke snyde af mærkatet "amatør"; for der er garanti for god underholdning, når de sultne kæmpere giver alt hvad de har i Fightergalla-buret.

fg fn8 small

Fightcard
Shootfighting 1 x 5 min
1. -84 kg Klaus Bagge Pedersen (Fightgym) vs. Thomas Friis (TG Academy)
2. -73 kg Michael Larsen (Fightgym) vs. Carlos Zamor (TG Academy)
3. -97 kg Armin Doric (Svendborg MMA) vs. Thomas Michelsen (Sønderborg MMA)
4. -105 kg Claus Skjoldborg Larsen (Fightgym) vs. Stephan Klann (Sønderborg MMA)
5. -89 kg Jesper Krog (Nordborg Fight Club) vs. Michael Christensen (Sønderborg MMA)
Stand Up/kickbox 3 x 2 min
5. -82 kg Dennis From Johansen (Fightgym) vs. Jens Dall (Sønderborg MMA)
Amateur MMA 2 x 5 min
6. -70 Roger Huerta (CSA) vs. Jack k. Petersen (Sønderborg MMA)
7. -70 kg David Schneider (Fighters Source Sweden) vs. Troels Johannsen (Yoshi-Ryu)
8. -64 kg Jonas Mågaard (CSA) vs. Karolis Jakavonis (Sønderborg MMA)
9. -79 kg Kjell-Marius Jøntved (Hønefoss Fight Gym) vs. Hamuza Bukenya (Kolding MMA)
10. -74 kg Kian Petersen (Fightgym) vs. Christian Fredborg (Skagen Fight Gym)
11. -77 kg Reno Nielsen (True Vikings) vs. Nicolaj Christensen (Fight Pit Herning)
12. -79 Kg Michael Dyrensborg (Fightgym) vs. Jørgen Indsetviken (Hønefoss Fight Gym)
13. -85 kg Thomas Jessing (CSA) vs. Ludvig Albrektsson (Pancrase Gym)
14. -77 kg TBA vs. Hassan Abuzaid (Sønderborg MMA)

Stævnet bliver afholdt i Humlehøjhallen og billetter koster 200,- for en almindelig og 400,- for ringside. Køber du din billet i forsalg via Billetten.dk, så sparer du en 50'er.
Dørene åbner kl. 17:00 med kampstart kl. 18:00.

Ses vi i Sønderborg?
 
 

Mikkel Parlo forbereder sig til Bellator

Tirsdag, 22. maj 2012 19:15 Jesper S. Baek
Foto: Mikkel Schiødt & Jesper S. Baek - COLORiZE.dk

10. marts 2012 - den dag glemmer Mikkel Parlo sent. En overbevisende TKO-sejr over Marcin Trondyk ved Royal Arena denne dag, blev adgangsbilletten til en kontrakt med den store amerikanske promotion Bellator FC, for den kun 21 årige danske kæmper.

Mikkel har nu taget hul på forberedelserne til udenlandseventyret, og da Fightergalla 25 i forrige weekend ramte København, fik vi en snak med ham om fremtiden i "Guds eget land".

IMG 4079Vi fangede Mikkel Parlo udenfor Falconersalen

Fightfan.dk: Hej Mikkel, hvordan ser det ud med forberedelserne til Bellator, her godt to måneder efter det blev officielt?
Mikkel: Jeg håber faktisk lidt på, at jeg kan tage til USA, allerede i midten af næste uge måske, og så træne lidt med Kampmann, inden han skal kæmpe mod Ellenberger. Jeg har snakket lidt med ham over Facebook, og han har sagt at han rigtigt gerne ville hooke mig lidt op derovre, og hjælpe mig lidt, hvis jeg kom derover nu. Så jeg håber på, at jeg kan tage derover 2½ uge her og nu og træne lidt.

Fightfan.dk: Så det er Extreme Couture der bliver din base i USA?
Mikkel: Ja, men jeg kunne også godt tænke mig at prøve nogle andre klubber, men Extreme Couture ligger lige til højrebenet.

Fightfan.dk: Det er vel også en fordel at være omkring Las Vegas hvor det meste foregår?
Mikkel: Det kan man sige. Hvis jeg kan finde ud af det, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at rejse ned til American Top Team i den sidste uge, fordi der skal Kampmann nok bare slappe af, går jeg ud fra. Nu må vi se.

Fightfan.dk: Hvad siger familien til alt det her?
Mikkel: De synes bare at det er fedt. De har altid stået bag mig, og min far er jo med til at styre mange ting og også med til at træne mig, så min far er i den grad bag mig.

Fightfan.dk: Skal han med dig til USA?
Mikkel: Ja det kunne være fedt hvis han kom over og så kampen. Hvis der er penge til det, så kunne jeg godt tænke mig selv at betale ...men jeg ved det ikke helt endnu.

IMG 2072Mikkel og hans team fejrer den seneste sejr i rækken

Fightfan.dk: Har i fået nogen dato for hvornår næste Bellator mellemvægtsturnering går igang?
Mikkel: Nej jeg har ikke fået nogen dato endnu. Jeg har faktisk rykket for det, men de har ikke svaret. Jeg går bare og venter på at de kommer med en dato, så jeg har noget at stile efter.

Fightfan.dk: Har vi set dig i buret for sidste gang herhjemme? Eller vil du stadig gerne kæmpe på dansk grund?
Mikkel: Jeg kan ikke lige se hvordan det skulle ske i den nærmeste fremtid, men det kunne da være fedt. Jeg ved at Bellator har snakket om, at de med tiden gerne vil ind i Europa, så det kunne være at hvis det ikke lige blev Danmark, så måske Europa.

Fightfan.dk: Vi så din holdkammerat Mads Burnell tabe sin første kamp her i aften, hvad betyder det for sådan en ung fyr som ham?
Mikkel: Jeg tror kun at det er godt. Jeg følte i hvertfald, at det var godt for mig, da jeg tabte i min amatørkarriere. Jeg følte at hele min mentalitet og min lyst til at forbedre mig, den steg bare. Så jeg tror at det vil gøre ham bedre, og at det sker i amatørkarrieren, er bedre end det sker i prokarrieren.

Fightfan.dk: Tak fordi du ville tale med os, og held og lykke i USA.
Mikkel: Tak, det var så lidt.


Siden interviewet er Mikkel for længst steget på flyet mod staterne, og i lørdags tog han fat på første træningspas med Martin Kampmann og de andre stjerner i Extreme Couture. Kender man Mikkel ret, så er det allerede blevet til mange flere træningspas siden lørdag.

Vi følger spændt med i, hvornår vi får en dato for Mikkels debut i Bellator, men mon ikke vi snart hører noget? Bellator har netop afsluttet denne (6.) sæsons mellemvægtsturnering, og de resterende turneringer nærmer sig også en afslutning.
Fightfan.dk: Hej Mikkel, hvordan ser det ud med forberedelserne til Bellator, her godt to måneder efter det blev

officielt?

Mikkel: Jeg håber faktisk lidt på, at jeg kan tage til USA, allerede i midten af næste uge måske, og så træne lidt

med Kampmann, inden han skal kæmpe mod Ellenberg. Jeg har snakket lidt med ham over Facebook, og han har sagt at han

rigtigt gerne ville hooke mig lidt op derovre, og hjælpe mig lidt, hvis jeg kom derover nu. Så jeg håber på, at jeg

kan tage derover 2½ uge her og nu og træne lidt.

Fightfan.dk: Så det er Extreme Couture der bliver din base i USA?
Mikkel: Ja, men jeg kunne også godt tænke mig at prøve nogle andre klubber, men Extreme Couture ligger lige til

højrebenet.

Fightfan.dk: Det er vel også en fordel at være omkring Las Vegas hvor det meste foregår?
Mikkel: Det kan man sige. Hvis jeg kan finde ud af det, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at rejse ned til

American Top Team i den sidste uge, fordi der skal Kampmann nok bare slappe af, går jeg ud fra. Nu må vi se.

Fightfan.dk: Hvad siger familien til alt det her?
Mikkel: De synes bare at det er fedt. De har altid stået bag mig, og min far er jo med til at styre mange ting og

også med til at træne mig, så min far er i den grad bag mig.

Fightfan.dk: Skal han med dig til USA?
Mikkel: Ja det kunne være fedt hvis han kom over og så kampen. Hvis der er penge til det, så kunne jeg godt tænke

mig selv at betale ...men jeg ved det ikke helt endnu.

Fightfan.dk: Har i fået nogen dato for hvornår næste Bellator mellemvægtsturnering går igang?
Mikkel: Nej jeg har ikke fået nogen dato endnu. Jeg har faktisk rykket for det, men de har ikke svaret. Jeg går bare

og venter på at de kommer med en dato, så jeg har noget at stile efter.

Fightfan.dk: Har vi set dig i buret for sidste gang herhjemme? Eller vil du stadig gerne kæmpe på dansk grund?
Mikkel: Jeg kan ikke lige se hvordan det skulle ske i den nærmeste fremtid, men det kunne da være fedt. Jeg ved at

Bellator har snakket om, at de med tiden gerne vil ind i Europa, så det kunne være at hvis det ikke lige blev

Danmark, så måske Europa.

Fightfan.dk: Vi så din holdkammerat Mads Burnell tabe sin første kamp her i aften, hvad betyder det for sådan en ung

fyr som ham?
Mikkel: Jeg tror kun at det er godt. Jeg følte i hvertfald, at det var godt for mig, da jeg tabte i min

amatørkarriere. Jeg følte at hele min mentalitet og min lyst til at forbedre mig, den steg bare. Så jeg tror at det

vil gøre ham bedre, og at det sker i amatørkarrieren, er bedre end det sker i prokarrieren.

Fightfan.dk: Tak fordi du ville tale med os, og held og lykke i USA.
Mikkel: Tak, det var så lidt.

 
   

Side 3 ud af 43

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.