Twitter

MMA Nyheder fra Danmark

CFL Challengers 1: Fightcard

Mandag, 26. marts 2012 23:02 Jesper S. Baek
Når CFL Challengers 1 løber af stablen d. 31. marts, er det amatørernes helt egen aften.
CFL Challengers er CFL's første rene amatørstævne, og det bliver afholdt i Fightpits træningslokaler i Herning.
cfl challengers1 big
Der er nærmest garanti for god underholdning, når vi taler om MMA - uanset om det er pro- eller amatørkampe. Vi vil derfor gerne opfordre folk til at støtte op om denne slags arrangementer, for amatørerne er fremtidens prokæmpere.
De fortjener støtte og opbakning - og derfor er Fightfan.dk selvfølgelig også på pletten på lørdag.

7 kampe er indtil videre på programmet:

69kg Shootfighting

Jonas Hansen (Fight Pit) vs. Martin Storm (Esbjerg MMA)

80kg amatør MMA
Stefan Ydstie (MMA Trondheim) vs. Jacob Mortensen (CSA)

80kg amatør MMA
Jesper Pedersen (Fight Pit) vs. Lasse Langfjord (MMA Trondheim)

74kg amatør MMA
Daniel Smed (Esbjerg MMA) vs. Joseph Haddad (CSA)

72kg amatør MMA
Lasse Walther (MMA Viborg) vs. Thomas Hansen (Hønefoss Fight Gym)

75kg amatør MMA
Nicolaj Christensen (Fight Pit) vs. Mike Møller (Kolding MMA)

77kg amatør MMA
Edwin Eldholm (Hønefoss Fight Gym) vs. William Haugan (MMA Trondheim)

Hvis man har lyst til at se de håbefulde talenter folde sig ud, så koster det kun en 100-lap som tilskuer. Billetter købes i døren (kun kontant).

Hvor?
Fightpit
Sandagervej 10
7400 Herning

Hvornår?
Første kamp starter kl. 19:00

cfl challengers1 big
 
 

Kampmann vs. Ellenberger

Torsdag, 22. marts 2012 00:20 Jesper S. Baek

Martin Kampmann (19-5-0) vs. Jake Ellenberger (27-5-0), er netop blevet annonceret som Main Event til "TUF 15" finalen den 1. juni 2012.

Begge kæmpere har i den grad momentum med til buret. Kampmann kommer fra to sejre over henholdsvis Rick Story og Thiago Alves. Ellenberger har vundet hele seks kampe i streg, hvor de seneste to er over Jake Shields og Diego Sanchez.

KampmannEllenbergerGrafik fra Sherdog.com

Hvis Diego Sanchez og Jake Shields får en klokke til at ringe, så er det muligvis fordi Kampmann har tabt knebent til dem begge to. Begge gange via diskutable pointafgørelser i 3-runders kampe.

Kampen mellem Kampmann og Ellenberger, er annonceret som en 5-runders non-title fight, så om den går helt til en dommerafgørelse må vi tiden vise.
Under alle omstændigheder, vil de 5 runder nok passe Kampmann ganske godt, idet tvivlsomme pointafgørelser er langt sjældnere set efter 5 runder.

UFC logo large


Skal vi gætte på at vinderen af denne kamp, bliver førsteudfordrer til vinderen af Condit vs. St. Pierre?


War Kampmann!

 
 

Fightfan.dk tager til UFC

Onsdag, 21. marts 2012 16:10 Jesper S. Baek

Fightfan.dk handler normalt kun om dansk MMA, men i april gør vi en undtagelse:
Vi tilslutter os nemlig resten af pressekorpset i Stockholm, når verdens største MMA-show gæster skandinavien for første gang.

UFC on FUEL 2 bliver afholdt d. 14. april i Ericsson Globe Arena i Stockholm, Sverige.
UFCSwedenFightfan.dk pakker derfor kufferterne og tager 3 mand afsted, for det SKAL bare opleves.

Vi vil ikke dække stævnet på vanlig vis, det lader vi den internationale presse om.
Til gengæld vender vi tilbage med en længere Roadtrip-rapport og en masse billeder fra turen, indvejning, Q&A, Fight Night osv.
Forhåbentlig får vi også fat i et par af UFC-stjernerne undervejs - men hvad der lige kommer ud af det, må vi se når vi kommer så langt.

Der er med garanti andre danske fans, som også skal til Stockholm, og hvis du er en af de heldige, som nåede at købe billet, så vil vi meget gerne Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
Vi vil være i Stockholm fra fredag d. 13. til søndag d. 15. april, så det kunne være fedt, at møde et par andre danske Fightfans undervejs.

Sweden here we come!
 
   

Dansk Grappling Liga - for første gang på Fyn

Søndag, 18. marts 2012 19:58 Jesper S. Baek

Dansk Grappling Liga er i fuld gang, og som noget nyt bliver det afholdt i 2 regioner; på Sjælland og Fyn. Sjælland tog hul på 2012 sæsonen d. 10. marts, med hele 124 ivrige deltagere.

I går, lørdag d. 17. marts blev 1. runde på Fyn skudt i gang, i Kodokan BBJ i Odense.
BJJ & Grappling er en stor del af MMA, så fightfan.dk kiggede selvfølgelig forbi med kameraet under armen.

DGL logo

DGL består hvert år af 4 indledende runder og 1 finalerunde. Deltagerne er inddelt efter vægt og niveau, og kæmper efter "Round Robin"-princippet, hvor alle skal møde alle.
Der var hele 76 tilmeldte deltagere til Fyns første runde, så drengene fra Kodokan BJJ fik nok at se til som arrangører.

De første kampe startede kl. 10:30, men jeg ankom først kl. 13:30, med en forventning om, at arrangementet ville vare til kl. 16-17 stykker på grund af de mange deltagere. Hvor skulle jeg blive klogere...

I samme sekund jeg trådte ind af døren til Kodokan, kunne jeg høre tilråb og klap fra tilskuere - Der var tydeligvis fuld gang i kampene indenfor.
Luften var varm og tung af testosteron og sved, og da jeg drejede om hjørnet og trådte ind i salen hvor kampene var i gang, så jeg med det samme det ene velkendte ansigt efter det andet. Der var smil og grin overalt hvor jeg kiggede hen, og det var meget tydeligt, at folk hyggede sig.

IMG 0826
Jeg smed skoene, trådte ind på måtten og satte mig på hjørnet imellem to af kampområderne, og trak det ene kamera frem. Jeg var en smule overrasket over, at jeg kunne genkende så mange mennesker - det var fedt.

Der gik ikke mange minutter før Simon Carlsen kom over, og satte sig ved siden af mig og sagde hej. På måtten foran os var Simons klubkamerat, Morten Skov, i fuld gang med en kamp mod Kodokans Morten Vinther. Mellem Simons coachene tilråb til Morten Skov, kunne jeg nå at spørge "Hvordan går det Simon?". Hvortil Simon svarer; "fint. Vi er snart færdige".
Damn! - Jeg skulle være kommet noget tidligere!

Det viste sig, at vi allerede var i fuld gang med Øved- og Ekspertgrupperne, og jeg havde derfor misset langt størstedelen af dagens kampe.

IMG 0797Jeg nåede da at fange David Rosmon, som "arbejdede på en arm" i den anden ende af hallen

Omend jeg inderst inde var skuffet over, at jeg havde misset så mange kampe, så var det alligevel fedt at mærke den gode stemning der var i hallen. Der var glade mennesker overalt hvor jeg kiggede hen.

Da dagens sidste kamp kort efter skulle i gang, trak folk tættere sammen. Morten Vinther fra Kodokan fik lov til at lukke arrangement, med en kamp mod Fightgyms Nicolaj Hempel. De to herrer gav den gas og væltede faktisk ud i en skillevæg, som stod lige udenfor måttearealet.

IMG 0859Tiiiiimberrrrr

Kampen blev herefter flyttet til et mere centralt område på måttearealet.

6 storgrinene fyre måtte dog lige flytte sig først, da de optog en del af den nye kampplads med en gigantisk submission til ære for et kamera. Jeg fangede den også, så jeg kan hermed præsentere et billede af ikke mindre end 2 armbars, 2 leglocks og en rear naked choke - på samme tid.

IMG 0860Held og lykke med at "tappe" fra den

Den rigtige kamp fortsatte, og endte som mange andre gør i grappling - uafgjort.
En fin afslutning, på hvad der tilsyneladende havde været en rigtigt god dag, for de mange deltagere.

Jeg nåede desværre kun at være derude i 45 minutter, men jeg fik nu alligevel et par gode billeder med derfra – men næsten gang kommer jeg tidligere!


Da jeg kom hjem, skrev jeg til arrangøren Nicklas Folden Vind, for at høre hvordan han syntes at det hele var gået.

Nicklas fortalte:
Jeg syntes det gik rigtigt godt, og specielt taget i betragtning af, at det var første gang jeg og hele team Kodokan BJJ stod for sådan et arrangement. Heldigvis var der stor opbakning fra klubbens medlemmer og alle var 110% engageret i eventet.
Det var fedt, at mærke energien og alle de glade folk, som kom fra nær og fjern for at kæmpe. Det var sindsygt fedt at høre, at folk som havde rejst over 150-200 km for at kæmpe i DGL Fyn, havde haft en en total optur.
Jeg tror det har gjort meget for BJJ/grappling, at vi nu har en turnering vest for storbælt, som gør det nemmere for specielt klubberne fra Jylland, at komme ud og kæmpe uden at det koster kassen.


Alt i alt var det super arrangement, som alle medlemmerne i Kodokan BJJ nød at være en del af - enten som kæmpere eller som frivillig.
Jeg vil derfor gerne rette en stor tak til Kodokan BJJ Odense teamet for den store opbakning, men også Mads Maagaard fra FightGym, som har været min sparringspartner og har hjulpet med at få spredt ordet ud omkring dette event.
Ydereligere vil jeg gerne takke de lokale klubber i Odense, Bushido og Fightgym, for at stille op med et stort antal deltagere, og derved støtte op omkring sporten her på Fyn.


Jeg ved at alle fra mit team syntes det var en fed og vild oplevelse, så jeg er sikker på det bliver en endnu federe oplevelse til DGL Fyn 2, 3 og 4.


Vi glæder os i hvertfald allerede til 2. runde.

DGL logo

Bag DGL står Shimon Mochizuki fra Arte Suave og han gør et fantastisk stykke arbejde med ligaen.
Allerede kort tid efter at kampene er slut, opdaterer han DGL's hjemmeside med resultater. Få dage senere er der video af alle kampene. Det tager vi hatten af for.

Næste runde af DGL er d. 7. april på i FrederiksborgCentret i København, og i Kodokan i Odense.

Vi har oprettet et (indtil videre lille) galleri her på siden og på facebook, hvor vi fremover vil smide en masse blandede billeder ind fra dette års DGL-runder.
Vi vil være til stede til alle runderne på Fyn, men vi mangler en god fotograf som har lyst til at dække runderne på Sjælland for Fightfan.dk.

Var det noget for dig? så send os endelig en Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
 
 

DGL kommer til Odense

Fredag, 16. marts 2012 20:27 Jesper S. Baek

I dette års udgave af Dansk Grappling Liga, er der for første gang to regioner: Sjælland og Fyn.

DGL logo

I lørdags tog Sjælland hul på årets første runde, med hele 124 deltagere og i morgen går det løs på Fyn for første gang, og der er imponerende 79 tilmeldte.

Alle grupperne er på plads til morgendagens slag, og hvis man tager et kig ned over deltagerlisten, er der op til flere velkendte navne fra dansk MMA.
Vi kan b.la. nævne Simon Carlsen, David Rosmon, Morten Djursaa, Iwo Belak, Morten Skov og Frank Liu.

Fightfan.dk kigger forbi med et kamera eller to, for det her vil vi også gerne støtte op om.

Hvis du også kunne tænke dig at se dansk grappling på højt niveau, så koster det kun en flad 50'er.

Sted
Kløvermosevej 91
5200 Odense V

Tid
Indvejning kl. 9:00
Kampstart kl. 10:30

Pris
kr. 50,00 for tilskuere.
 
   

Side 10 ud af 43

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.