Twitter

Om Fightfan

Det overordnede mål med fightfan.dk er at fremme kendskabet og interessen for dansk MMA.
MMA er en fantastisk sport som fortjener bedre vilkår, mere anerkendelse og opbakning fra den danske befolkning. I den almindelige danskers bevidsthed, fremstår MMA desværre stadig som hanekamp mellem mennesker, hvor alt er tilladt.

Vi på redaktionen vil formidle nyheder indenfor dansk MMA, samt dække alle MMA-events på dansk grund og levere liveresultater, reportager, interviews og eksklusive billedserier derfra.

Fightfan.dk drives af COLORiZE. Alle Fightfan.dk's indtægter går ubeskåret til driften af sitet og er med til at muliggøre, at vi kan levere kvalitetsdækning af de danske MMA-events.

Fightfan er for alle som har interesse i dansk MMA
Her er vi ikke selvudnævnte eksperter indenfor MMA, så vi vil spare jer for selvfede analytiske artikler. Vi vil i stedet fokusere på personlige fan-artikler om de events som vi overværer og de nyheder der dukker op i det danske MMA-community.
Vi vil undervejs interviewe kæmpere, arrangører og fans.

om

Har du et varmt tip om noget der sker i dansk MMA, stort som småt, så Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så følger vi op på sagen og får det formidlet.

Udover at dække dansk MMA, vil vi også fungere som en lynportal for international MMA. Vi viderebringer alle de største nyheder fra de største organisationer - Så det kun er nødvendigt at besøge ét website for at blive up-to-date med international og dansk MMA.

Samtlige billeder på fightfan.dk er beskyttet under loven om ophavsret §1 og ikke må gengives uden ejers skriftlige tilladelse.
Såfremt at du er interesseret i at benytte et eller flere af billederne, hvad enten det er til presse, kommercielt eller privat brug, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Til sidst vil vi gerne give et stort tak til redHOST for hosting af websitet. redHOST er Danmarks førende udbyder af Joomla webhoteller.

 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.