Twitter

Annoncering på Fightfan.dk

Lørdag, 16. Juli 2011 00:11 Bo Foght
Fightfan.dk er Danmarks nye Mixed Martial Arts (MMA) website, som primært fokuserer på dansk MMA. Fightfan.dk er 100 % dansksproget. Vi gik i luften d. 2. april 2011, og er nu godt på vej til at blive Danmarks førende website indenfor dette område. Vi har allerede manifesteret os som det førende medie, når det gælder dækning af danske live-arrangementer.

Vi registrerer pt. i snit 500-600 sidevisninger om dagen. Deraf er 38 % fra nye besøgende.
Fightfan.dk’s primære målgruppe er dansksprogede mænd i alderen 15-55. Både kampsportsudøvere og tilskuere.

Fightfan.dk har et tæt og godt samarbejde med de danske klubber, stævnearrangører, kæmpere og fans, og dette samarbejde er vores basis for at levere nyheder, artikler, live-resultater, reportager, interviews og eksklusive billedserier omhandlende dansk MMA.
På Fightfan.dk byder vi desuden på et forum, en eventkalender med detaljeret information om alle stævner og arrangementer, links til alle de danske aktører, et nedtællingsur til næste event og fighterprofiler, som er med til at profilere de danske kæmpere.

Derfor kan Fightfan.dk tilbyde en unik mulighed til firmaer, for at markedsføre sig til det segment af danskere, som interesserer sig for eller dyrker kampsport. Ligesom sporten er voksende i forhold til antallet af aktive udøvere, så stiger kendskabet til sporten også og dermed også målgruppen som Fightfan.dk rammer.

På billedet nedenfor, ses en oversigt over de bannerpladser vi har lige pt.

Fightfan.dk har 4 forskellige reklamepladser at tilbyde:
Leaderboard (728 x 90) vises på alle sider
Full Banner (648 x 60) vises på alle sider
Wide Skyscraper (160 x 600) vises på alle sider på nær forum og MMA*feeds.
Rectangle (180 x 160) vises på alle sider på nær forum og MMA*feeds.

Kontakt os for mere info og priser.

fightfan_reklamelayout