Twitter

MMA Nyheder fra Danmark

Njie vs. Djursaa: Post Fight

Onsdag, 09. maj 2012 13:23 Jesper S. Baek

Fightfan.dk's content partner MMAViking.com fik en snak med både Assan Njie og Morten Djursaa efter deres kamp i lørdags:01
MMAViking
 
 

Assan Njie vs. Morten Djursaa

Mandag, 07. maj 2012 13:59 Jesper S. Baek

I går aftes var der øretæver i luften i Göteborg.
The Zone FC 10 løb af stablen i det svenske, og som tidligere omtalt her på siden, havde vi en dansker med i en af aftenens titelkampe.

Assan Njie
og Ivan Truscek var stævnets oprindelige Main Event, men da Truscek måtte trække sig med en skade, blev Morten Djursaa kaldt ind med et par ugers varsel.


Djursaa Njie The Zone
Kampen gjalt The Zone FC's ledige Welterweight titel, så det var en stor chance og udfordring for Odenseanske Morten Djursaa.

Fightfan.dk's content partner MMAViking.com var på pletten i går aftes med Play-by-Play dækning og et kamera.

Her er deres udlægning af kampen:

Round 1 – Big punches from Njie to start it off, then brings it down for a guillotine attempt, but doesn’t get it. The Danish fighter is battling, where usually Njie finishes his specialty submission by now. After surviving his third attempt he takes Njies back.
Wow, what a reversal! Looks like he may have the Swede in trouble. Two minutes and 45 seconds for the Swede to try and survive, as he’s not usually on his back. Njie tries rolling through, but the Danish fighter stays on top. Assan now gets out, but Morten looks confident standing.
The Danish fighter tries an up-kick, but Njie’s looping punches seem just one punch away from a KO. The fight goes to the ground, and Njie thinks twice before trying another guillotine. The fight goes back to the feet, and the two exchange punches.

01
Round 2 - Njie looks for the big left hook. The two are standing and trading. Seems like a dangerous game for both, as they swing away. Good stright for Assan, but in the clinch it looks like Djursaa pulling Njie into two knees.
Kakai is yelling out instructions to teammate Njie from the press area… how unprofessional… oh yea, he’s not press.

03
The fight has turned into a stand-up punching affair, but Njie takes the fight to the ground, but Morten kicks away and the fight is back on the feet. ”Assan” chants start, but it really sounds like “awesome”, which is pretty awesome.
Rare to see someone push the Swede like this as he has been dispatching all comers. This late replacement came to fight, and lnads a big knee on Njie as the round ends. Morten lands big knee at end of round.

02
Round 3 – After taking a few punches, Assan goes for a double-leg and finishes against the cage. Assan is on top, and goes for his guillotine again… looks tight, but so have others. The Danish fighter battles through it, and the fight goes back to the feet.
The two exchange punches, but the pace has really slowed. Njie at least has the double-leg take-down in his back pocket, which he pulls out again. But the fight gets back to the feet. Big kick by the Danish fighter to the head. Flying knee attempt. Njie battles back to end the round.

Assan wins by decision. 30-27 on all scorecards.

04Assan Njie kan tage bæltet med hjem

Morten kæmpede en flot kamp, men desværre rakte det ikke til en sejr denne gang. Morten var undervejs tæt på at afgøre kampen før tid, men manglede marginalerne.
De svenske tilskuere havde før kampen ikke den store fidus til Morten, men et stædigt fighterhjerte og Mortens vanlige høje klasse fik de svenske tilskuere op af stolene. Der var respekt til Morten i Göteborg, og der er respekt til Morten her fra - Godt kæmpet Morten!

Vi siger tak til Ryan O'Leary fra MMAViking.com for billeder og Play-by-Play.
Kig forbi MMAViking.com for mere omkring The Zone FC i de kommende dage.

MMAViking
 
 

Hvad sker der i maj?

Fredag, 04. maj 2012 12:38 Jesper S. Baek

Der er et hav af spændende arrangementer i DK i denne måned, så hvis du skal nå dem alle, så får du travlt.
Det gyldne overblik
12. maj - Fightergalla 25, København
18. maj - CSA Fight Night 8, København
19.-20. maj - Grapplers Delight, Roskilde
19. maj - Clash of Warriors 2, Esbjerg
26. maj - FG Fight Night 8, Sønderborg

Er der noget vi har glemt? Så Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så det kan komme med på listen.

Vi kigger forbi til 6 af arrangementerne. Ses vi?
 
   

Vil du med på holdet?

Torsdag, 03. maj 2012 20:17 Jesper S. Baek

Vi søger nye ildsjæle, som har lyst til at være en del af Fightfan.dk.

Vi vil gerne udvide vores dækning af dansk MMA på alle områder. Både kvantitet og kvalitet. Vi har masser af idéer og planer, men vi mangler hænder til at realisere dem. Vi søger derfor både skribenter, en fotograf, en interviewer og en video-guy/girl.
Der er fuld knald på, så vi lover at det ikke bliver kedeligt.

Læs mere herunder...

Skribenter
Er du bidt af MMA? - og har du mod på at skrive artikler om dansk MMA i særdeleshed?
Det kan være alt fra stævne-reportager til mindre interviews og artikler om klubber, kæmpere og arrangører. Alt hvad der har tilknytning til dansk MMA har vores interesse.

Som person er du udadvendt, positiv og så brænder du for MMA. Det kan være at du selv dyrker sporten, eller er har den inde på livet på en eller anden måde - men det er ikke et krav.
Det er til gengæld et krav at du kender en masse til emnet, og skriver i et godt og levende sprog. Du skal også være indstillet på, at der kan være deadlines som skal overholdes. En nyhed er kun en nyhed i kort tid.

IMG 2576
Intervewier
Vi søger en interviewer som i den grad er udadvendt. Du er ikke bange for at tage kontakt til mennesker som du aldrig har mødt før, og du har masser af hurtige replikker og intelligente spørgsmål på lager. Du er nysgerrig og kreativ - og har en seriøs interesse i MMA.
Dine opgaver vil være at interviewe kæmpere, coaches, arrangører, publikum, celebrities osv. når vi dækker de danske stævner. Desuden vil der også være opgaver med telefon- og mail-interviews imellem stævnerne.

IMG 4048
Fotograf
Vi er på udkig efter en fotograf som har lyst til at tage billeder til danske MMA-events. Det handler om at fange stemningen, publikum, kæmpere der varmer op, walk-ins og meget mere - kort sagt alt hvad der sker udenfor buret.
Det er også fotografens opgave, at følge intervieweren i løbet af et stævne, og tage billeder under/efter de forskellige interviews.
Du skal have dit eget udstyr, have styr på teknikken og så skal du have et skarpt blik for at fange de interessante situationer som opstår.
Det er ikke et krav, at du kender en masse til MMA. Det vigtigste er, at du elsker at fotografere og at du kan skabe nogle knaldgode stemningsbilleder.

IMG 4050
Video-guy/girl
Er du vild med at skyde video og klippe/redigere det sammen til små film? Så har vi også brug for dig. Vi vil gerne udvide vores horisont og tilføje interessant indhold i form af video på Fightfan.dk.
Det kan være alt fra stemningsvideo fra stævner til videointerviews og portrætter. Kun fantasien sætter grænser.
Du skal have dit eget udstyr og have styr på teknikken - ideer til indhold, det skal vi nok hjælpe med.


Som en del af Fightfan-teamet får du presseadgang til danske og udenlandske MMA-events - når du repræsenterer Fightfan.dk.
Du får derved indblik i hvad der sker "Bag om showet", og du får et unikt perspektiv på sporten. Det giver en masse oplevelser, som en normal tilskuer aldrig kommer i nærheden af. Du kommer til at møde et hav af spændende mennesker på din vej og der er garanti for masser af fede oplevelser i Fightfan.dk-trøjen!

IMG 2177
Er du interesseret eller vil du vide mere? Så send os en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ring +45 22 83 13 37.

Fightfan3.0 black on white with belt
 
 

Morten Djursaa i The Zone FC titelkamp

Torsdag, 26. april 2012 19:09 Jesper S. Baek

Morten "Lumberjack" Djursaa (10-3-0) skulle efter planen kæmpe d. 12. maj til Fightergalla 25, men nu er der blevet ændret gevaldigt i de planer.

Morten har nemlig fået et tilbud, som var alt for godt til at sige nej til: Den svenske promotion The Zone FC afholder et stævne d. 6. maj, og da de netop har fået et skadesafbud i deres Welterweight titelkamp, har de sendt bud efter "The Lumberjack".

Djursaa Njie The Zone
Den oprindelige titelkamp, om det ledige The Zone FC Welterweight bælte, skulle stå mellem Assan Njie og Ivan Truscek, men sidstnævnte har trukket sig med en skade, her knap 2 uger før kampen.

Vi talte med Morten i eftermiddags...

Fightfan.dk: Tillykke med titelkampen, hvordan kom den i hus?
Morten: Jo tak. Marko (Gyllenland, red) som er The Zone FC's matchmaker, mente at jeg passede ind, da deres ene kæmper blev skadet.

Fightfan.dk: Du er oprindeligt sat til at kæmpe til Fightergalla 25, men nu går jeg ud fra, at den kamp er aflyst?
Morten: Det går jeg også ud fra.

Fightfan.dk: Da du har forberedt dig til Fightergalla 25, så betyder det vel også, at din form er hvor den skal være til denne nye kamp?
Morten: Formen er rimelig som den skal være. Det er i hvertfald ikke det vi hyler over. De sidste par uger af training camp'en er finpusning, så det er ikke der formen skal komme. Træningen er gået rigtigt godt. Formen er god og tingene kører som de skal.

Fightfan.dk: Hvor meget ved du om Assan Njie? MMAViking.com har lige rank'et ham som nr. 4 i Welterweight divisionen i Scandinavien.
Morten: Ja ...og så er han skarp til Guillotiner. Han er en stærk og tæt fyr, som gerne vil svinge (med næverne, red).

IMG 1545Morten (th) presser sin modstander til Fightergalla 22

Fightfan.dk: Og så lige noget helt andet ...hvordan er livet som familiefar? (Læs "Ny dansk MMA-baby")
Morten: (Griner) Det er hyggeligt. Det er ren hygge.

Fightfan.dk: Det går vel også helt godt med at kombinere forældrerollen med MMA-karrieren?
Morten: Ja. Det meste af tiden. Vi kører et lidt stramt skifteholdsprogram, så konen også kan træne: En ude og en hjemme.

Fightfan.dk: Du er på vagtholdet lige nu kan jeg høre?
Morten: Jeg er på vagtholdet. Konen er oppe og cardiotræne, og så passer det med at jeg kan komme til Jiu Jitsu senere og forbi Thaiboksning bagefter.

Fightfan.dk: Får du din nattesøvn?
Morten: Ja, jajaja. Det her forældreshow: Det er nemt!

Fightfan.dk: Tak fordi at du ville tale med os Morten, og held og lykke med titelkampen d. 6. maj.
Morten: Jo tak, jo tak. Den skal bare køres hjem. Han skal bare slås ne' ...eller submittes. Jeg er sgu ikke kræsen, når bare det er min arm der bliver hævet op til sidst.


Morten har om nogen fortjent denne chance, så han får et kæmpe held og lykke her fra Fightfan.dk!

Hvis man tilfældigvis er i Göteborg eller omegn i næste weekend, så finder man stævnet i Lisebergshallen. Dørene åbner kl. 17:30 med kampstart kl. 19:00. Billetter kan købes på Ticnet.
Besøg The Zone FC's officielle hjemmeside her.
 
   

Side 6 ud af 43

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.