Twitter

Vil du med på holdet?

Torsdag, 03. maj 2012 20:17 Jesper S. Baek

Vi søger nye ildsjæle, som har lyst til at være en del af Fightfan.dk.

Vi vil gerne udvide vores dækning af dansk MMA på alle områder. Både kvantitet og kvalitet. Vi har masser af idéer og planer, men vi mangler hænder til at realisere dem. Vi søger derfor både skribenter, en fotograf, en interviewer og en video-guy/girl.
Der er fuld knald på, så vi lover at det ikke bliver kedeligt.

Læs mere herunder...

Skribenter
Er du bidt af MMA? - og har du mod på at skrive artikler om dansk MMA i særdeleshed?
Det kan være alt fra stævne-reportager til mindre interviews og artikler om klubber, kæmpere og arrangører. Alt hvad der har tilknytning til dansk MMA har vores interesse.

Som person er du udadvendt, positiv og så brænder du for MMA. Det kan være at du selv dyrker sporten, eller er har den inde på livet på en eller anden måde - men det er ikke et krav.
Det er til gengæld et krav at du kender en masse til emnet, og skriver i et godt og levende sprog. Du skal også være indstillet på, at der kan være deadlines som skal overholdes. En nyhed er kun en nyhed i kort tid.

IMG 2576
Intervewier
Vi søger en interviewer som i den grad er udadvendt. Du er ikke bange for at tage kontakt til mennesker som du aldrig har mødt før, og du har masser af hurtige replikker og intelligente spørgsmål på lager. Du er nysgerrig og kreativ - og har en seriøs interesse i MMA.
Dine opgaver vil være at interviewe kæmpere, coaches, arrangører, publikum, celebrities osv. når vi dækker de danske stævner. Desuden vil der også være opgaver med telefon- og mail-interviews imellem stævnerne.

IMG 4048
Fotograf
Vi er på udkig efter en fotograf som har lyst til at tage billeder til danske MMA-events. Det handler om at fange stemningen, publikum, kæmpere der varmer op, walk-ins og meget mere - kort sagt alt hvad der sker udenfor buret.
Det er også fotografens opgave, at følge intervieweren i løbet af et stævne, og tage billeder under/efter de forskellige interviews.
Du skal have dit eget udstyr, have styr på teknikken og så skal du have et skarpt blik for at fange de interessante situationer som opstår.
Det er ikke et krav, at du kender en masse til MMA. Det vigtigste er, at du elsker at fotografere og at du kan skabe nogle knaldgode stemningsbilleder.

IMG 4050
Video-guy/girl
Er du vild med at skyde video og klippe/redigere det sammen til små film? Så har vi også brug for dig. Vi vil gerne udvide vores horisont og tilføje interessant indhold i form af video på Fightfan.dk.
Det kan være alt fra stemningsvideo fra stævner til videointerviews og portrætter. Kun fantasien sætter grænser.
Du skal have dit eget udstyr og have styr på teknikken - ideer til indhold, det skal vi nok hjælpe med.


Som en del af Fightfan-teamet får du presseadgang til danske og udenlandske MMA-events - når du repræsenterer Fightfan.dk.
Du får derved indblik i hvad der sker "Bag om showet", og du får et unikt perspektiv på sporten. Det giver en masse oplevelser, som en normal tilskuer aldrig kommer i nærheden af. Du kommer til at møde et hav af spændende mennesker på din vej og der er garanti for masser af fede oplevelser i Fightfan.dk-trøjen!

IMG 2177
Er du interesseret eller vil du vide mere? Så send os en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ring +45 22 83 13 37.

Fightfan3.0 black on white with belt
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.