Twitter

MMA Nyheder fra Danmark

Royal Arena 2: Carlsen vs. Ewin

Torsdag, 14. juni 2012 14:05 Jesper S. Baek

RoyalArena
Endelig - fristes man til at sige. Endelig, er der nyt fra Royal Arena omkring næste stævne fra den nyeste promotion på dansk grund. Mere end 150.000 seere så Royal Arenas første stævne, hvor Simon Carlsen besejrede Nic Osei på KO foran et ekstatisk publikum i Brøndby Hallen. Nu vender de tilbage med et stærkt og ambitiøst Fight Card d. 31. august 2012.

IMG 1856
Simon Carlsen "slukker lyset" for Nic Osei til Royal Arena 1

I pressemeddelelsen skriver Royal Arena:
På hovedkortet møder Simon Carlsen den engelske MMA-legende Matt Ewin, der er tidligere Cage Warriors Champion & har mødt Martin Kampmann to gange. Gulddrengen Nicolas Dalby møder den frygtede kroat Ivica “The Terror” Truscek, som tidligere på året vandt en overbevisende sejr mod hans danske holdkammerat, Kenneth Rosfort.
Begge danskere har for nyligt underskrevet eksklusive kontrakter med Royal Arena sammen med bl.a. Damir Hadzovic, Rune B. Petersen, Theo Ginmann & Rhassan Muhareb.


IMG  10270Rune B. Pedersen (th) får sin Royal Arena debut d. 31. august

Promoter Adam Kessel udtaler:
“Det bliver spænende at se, om Dalby der repræsenterer den unge generation, kan besejre Truscek, der gennemtævede hans noget ældre træningspartner til vores første show. Simon Carlsen så meget sulten ud tidligere på året, men møder en væsentligt stærkere modstander denne gang. Hvis han kan slå Ewin på ligeså overbevisende maner, vil han for alvor være klar til at møde internationale top-modstandere”.

IMG 1644Nicolas Dalby tog en snæver pointsejr til Royal Arena 1, nu skal han hævne teamkammeratens nederlag

Fightfan.dk er selvfølgelig på plads ved ringside med hele holdet, hvor vi igen dækker dansk MMA fra tætteste hold, med masser af artikler, lækre stemningsbilleder, interessante interviews, de fedeste billeder fra kampene og meget mere.

Hovedkampene bliver vist live på TV2 SPORT den 31. august kl. 21.30 og de indledende kampe streames live på ekstrabladet.dk kl 19.30. Billetter er i salg på mandag og kan købes via Billetnet.

IMG 4052Royal Arena 1 d. 10. marts 2012

Fightcard:
Main Card (TV 2 Sport):
Simon Carlsen (DK) vs Matt Ewin (UK)
Nicolas Dalby (DK) vs Ivica Truscek (Kroatien)
Joachim Christensen (DK) vs Matti Mäkelä (SE)
Damir Hadzovic (DK) vs Luka Jelcic (Kroatien)

Undercard (Ekstrabladet.dk):
Nic Osei (DK) vs Dan Edwards (UK)
Mulenga Chanda (DK) vs Abbe Joof (SV)
Theo Ginman (DK) vs Sorin Prunar (DK)
Rune B. Petersen (DK) vs Toni Tauru (FIN)
Rhassan Muhareb (DK) vs Tommi Marttinen (FIN)
 
 

Mens vi venter på RA2

Mandag, 11. juni 2012 12:33 Jesper S. Baek

RoyalArena
Da vi interviewede Royal Arena promoteren Adam Kessel for nogle uger siden, fortalte han at der snart ville komme mere information om de kommende stævner.
Vi venter stadig, men til gengæld kan vi fornøje tiden med, at gense Simon Carlsen vs. Nic K-Osei fra Royal Arena 1 d. 10. marts 2012. Videoen indeholder også lidt pre-fight materiale, som vist ikke har været vist før.


Der er lang tid til d. 31. august, hvor vi endelig får Royal Arena 2, men der er faktisk to små amatørstævner inden da - i hver sin landsdel til og med.
Det første stævne er allerede på fredag i København, hvor CSA åbner dørene til endu en omgang CSA Fight Night. Det andet stævne, er ugen før Royal Arena, og her skal vi til Herning, hvor CFL Challengers 2 finder sted.
 
 

Kampmann vs. Ellenberger - Sikke et brag!

Mandag, 04. juni 2012 23:37 Hans Christian Kjeld

Martin Kampmanns fremtid ser lys ud nu, efter han lørdag nat besejrede bookmakernes favorit Jake Ellenberger ved TUF-finalen i Las Vegas. Kampmann vendte atter et truende nederlag til sejr og avancerer nu til toppen i weltervægt divisionen. I, hvad der mindede om en gentagelse af Kampmanns forrige UFC kamp mod Thiago Alves, måtte Kampmann selv i gulvet før han kunne erklæres vinder på TKO, 1.40 minut inden i anden omgang.

EllenbergerKampmann
Jake Ellenberger begyndte kampen bedst og efter en hidsig serie af frembrusende slag ramte Ellenberger med et hårdt venstre hook, der sendte Kampmann i gulvet. Ellenberger forsøgte øjeblikkeligt at overmande danskeren med en hektisk omgang ground n’ pound. Bedst som man frygtede det værste genvandt Kampmann heldigvis overblikket og fik med effektivt arbejde i guarden neutraliseret Ellenbergers angreb med en truende guillotine choke.

Anden runde begyndte også skidt for danskeren, der blev den lille i flere af de efterfølgende slagudvekslinger og der begyndte at vise sig flænger ved både højre bryn og næse. Ellenbergers aggressive sving efterlod dog hele kampen igennem flere åbninger og dette udnyttede Kampmann. Med et hurtigt skridt frem i ringen, hvor Kampmann fik lukket distancen, sender danskeren en kort højre af sted, der rammer Ellenberger på tindingen og sender amerikaneren ud af balance. Kampmann benytter situationen til at fange Ellenberger i en thai-clinch, hvorfra Kampmann sender 3 hurtige knæ af sted. Det tredje rammer Ellenberger rent på kæben, som kollapser og efter et par hurtige opfølgningsslag, hvor Ellenberger ikke forsvarer sig, træder kamplederen ind og stopper kampen.

En hård sejr i en kamp, hvor Kampmann endnu engang måtte trække et monster comeback op af hatten. Nu står Kampmann med 2 sejre i træk og på trods af de to tvivlsomme nederlag til Jake Shields og Diego Sanchez, samt et kontroversielt TKO nederlag mod Paul Daley med, så syntes pendulet endelig at svinge danskerens vej.

Sejren sætter sandsynligvis Kampmann op mod Johny Hendricks, eller alternativt mod interim-weltervægt mesteren Carlos Condit og potentielt set op mod Georges St-Pierre. Hvis Martin vinder den næste kamp er der ingen tvivl om, at han står med en stor titelkamp i hånden. En stor aften for dansk MMA og naturligvis Martin ’The Hitman’ Kampmann, der tilmed kan lægge en Knockout Of The Night bonus oveni sejren.

 
   

Kampmann vs. Ellenberger i nat

Fredag, 01. juni 2012 08:46 Jesper S. Baek

I nat går det løs!

Kampmann vs. Ellenberger er nattens Main Event ved TUF 15 finalestævnet, som vanen tro bliver afholdt i "The Pearl", som er en stemningsfyldt teaterlignende sal i casinoet The Palms.

kampmannvsellenbergerGrafik fra UFC.com

Begge kæmpere har i den grad momentum med til buret. Kampmann kommer fra to sejre over henholdsvis Rick Story og Thiago Alves. Ellenberger har vundet hele seks kampe i streg, hvor de seneste to er over Jake Shields og Diego Sanchez.

Hvis Diego Sanchez og Jake Shields får en klokke til at ringe, så er det muligvis fordi Kampmann har tabt knebent til dem begge to. Begge gange via diskutable pointafgørelser i 3-runders kampe.

Kampen mellem Kampmann og Ellenberger, er en 5-runders non-title fight, så om den går helt til en dommerafgørelse må vi tiden vise.
Under alle omstændigheder, vil de 5 runder nok passe Kampmann ganske godt, idet tvivlsomme pointafgørelser er langt sjældnere set efter 5 runder. Omvendt viste Ellenberger svagheder i 3. runde af sin kamp mod Diego Sanchez - var det mon cardioen der haltede?


Vi gætter på, at vinderen af denne ekstremt spændende kamp, bliver førsteudfordrer til vinderen af titelkampen mellem Carlos Condit og Georges St-Pierre (som endnu ikke har fået en dato).

Nattens UFC-show kan som altid ses på http://www.ufc.tv/ufc/
 
 

Match eller mismatch?

Onsdag, 30. maj 2012 11:01 Jesper S. Baek

I dønningerne af Fightergalla's seneste stævne, Fightergalla 25, har vi i MMA-kredse oplevet en debat omkring matchmaking af kampe i DK.
Nogle mener at matchmakerne favoriserer de danske kæmpere og giver dem lette modstandere, andre retter kritikken direkte imod matchmakingens kvalitet, og mener at der er for mange mismatches.

Vi har talt med Danmarks to mest aktive matchmakere og fået deres syn på sagen, deres svar på kritikken og deres vinkel på matchmakingen med de udfordringer som det indebærer.

De to matchmakere er:
Otto Knudsen
- Fightergalla/European MMA promotor & matchmaker
- Indehaver af Fightgym i Odense

Tue K. Trnka
- Royal Arena Sportschef og matchmaker
- Cage Fight Live matchmaker
- Manager for flere danske prokæmpere
- Træner i Rumble Sports

IMG 3909Nicolas Dalby vs. Cristian Brinzan - en kamp der har fået en del kritik med på vejen

Både Otto og Tue mener, at matchmaking i DK er helt som den skal være. I forhold til vores nabolande, bliver kæmperne matchet hårdt, men der er der nogle store udfordringer som matchmaker, som man ikke kan komme udenom, f.eks. når en kæmper bliver skadet op til en kamp, så skal der arbejdes hårdt på at finde en erstatning, og det er til tider en kæmpe hovedpine for de to. "Sene afbud er en del af gamet", som Tue K. Trnka siger.
Noget af det sværeste som matchmaker, er i følge Otto Knudsen, at man skal ramme det "sweet spot", hvor begge kæmpere oplever match-uppet som en win-win situation, uanset hvad udfaldet måtte blive, og så skal kampen også være underholdende for publikum.

Vi kom meget mere i dybden med matchmaking i DK med de to herrer, og hvis du kan tænke dig at læse hele deres redegørelse, så tryk på LÆS MERE.

 
   

Side 2 ud af 43

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.