Twitter

Kampmann vs. Ellenberger - Sikke et brag!

Mandag, 04. juni 2012 23:37 Hans Christian Kjeld

Martin Kampmanns fremtid ser lys ud nu, efter han lørdag nat besejrede bookmakernes favorit Jake Ellenberger ved TUF-finalen i Las Vegas. Kampmann vendte atter et truende nederlag til sejr og avancerer nu til toppen i weltervægt divisionen. I, hvad der mindede om en gentagelse af Kampmanns forrige UFC kamp mod Thiago Alves, måtte Kampmann selv i gulvet før han kunne erklæres vinder på TKO, 1.40 minut inden i anden omgang.

EllenbergerKampmann
Jake Ellenberger begyndte kampen bedst og efter en hidsig serie af frembrusende slag ramte Ellenberger med et hårdt venstre hook, der sendte Kampmann i gulvet. Ellenberger forsøgte øjeblikkeligt at overmande danskeren med en hektisk omgang ground n’ pound. Bedst som man frygtede det værste genvandt Kampmann heldigvis overblikket og fik med effektivt arbejde i guarden neutraliseret Ellenbergers angreb med en truende guillotine choke.

Anden runde begyndte også skidt for danskeren, der blev den lille i flere af de efterfølgende slagudvekslinger og der begyndte at vise sig flænger ved både højre bryn og næse. Ellenbergers aggressive sving efterlod dog hele kampen igennem flere åbninger og dette udnyttede Kampmann. Med et hurtigt skridt frem i ringen, hvor Kampmann fik lukket distancen, sender danskeren en kort højre af sted, der rammer Ellenberger på tindingen og sender amerikaneren ud af balance. Kampmann benytter situationen til at fange Ellenberger i en thai-clinch, hvorfra Kampmann sender 3 hurtige knæ af sted. Det tredje rammer Ellenberger rent på kæben, som kollapser og efter et par hurtige opfølgningsslag, hvor Ellenberger ikke forsvarer sig, træder kamplederen ind og stopper kampen.

En hård sejr i en kamp, hvor Kampmann endnu engang måtte trække et monster comeback op af hatten. Nu står Kampmann med 2 sejre i træk og på trods af de to tvivlsomme nederlag til Jake Shields og Diego Sanchez, samt et kontroversielt TKO nederlag mod Paul Daley med, så syntes pendulet endelig at svinge danskerens vej.

Sejren sætter sandsynligvis Kampmann op mod Johny Hendricks, eller alternativt mod interim-weltervægt mesteren Carlos Condit og potentielt set op mod Georges St-Pierre. Hvis Martin vinder den næste kamp er der ingen tvivl om, at han står med en stor titelkamp i hånden. En stor aften for dansk MMA og naturligvis Martin ’The Hitman’ Kampmann, der tilmed kan lægge en Knockout Of The Night bonus oveni sejren.

 

Kommentarer 

 
#1 LarsB 13.-06.-2012 10:24
Kampmann du er for vilderen!!
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.