Twitter

FG25: Post Fight: Dalby

Tirsdag, 15. maj 2012 21:18 Jesper S. Baek

I lørdagens Fightergalla 25 Main Event, var Nicolas Dalby udråbt som storfavorit. Hans oprindelige modstander måtte trække sig, og erstatningen (Cristian Brinzan) var ikke levnet de store chancer hos bookmakeren.

Nicolas leverede en bundsolid indsats og trak sejren hjem i 2. runde - men Cristian Brinzan var bestemt ikke en Walk-Over.

Vi talte med Nicolas efter kampen...

Fightfan.dk: Tillykke med sejren Nicolas
Nicolas: Tak skal du have.

Fightfan.dk: Han var en hårdfør fyr, overraskede det dig?
Nicolas: Ja han var superhård, men jeg havde set hans sidste kamp, hvor han viste rigtigt meget hjerte og vilje, så jeg vidste at jeg nærmest skulle slå ham bevistløs før han ville give op.

IMG 3946Nicolas Dalby i fuld kontrol

Fightfan.dk: Mod slutningen af 1. runde har du gang i noget heftig ground and pound, og vi var faktisk lidt nervøse for, om der var benzin nok i tanken til at du kunne fortsætte i det høje tempo. Var der nok at give af, eller måtte du lige pace dig selv?
Nicolas: Jeg kunne godt mærke, at hvis jeg blev ved i det tempo, uden at få nogle rene træffere ind, så ville jeg slå mig selv "ud". Så jeg satte også tempoet ned for at være mere præcis - men jeg har haft en rigtigt god træningslejr op til kampen, så min cardio er rigtigt rigtigt god, så der var rimeligt meget gas i tanken.

Fightfan.dk: Var der noget overraskende i det han kom med, eller var det som forventet?
Nicolas: Det meste af det han lavede, havde vi forventet. Han rushede frem og og smed nogle bomber fra distancen, men ikke nogle vildt skarpe kombinationer.
Han lavede en spinning elbow, som jeg ikke havde set ham lave før - den overraskede, og den sad rent, men jeg synes ikke at jeg kunne mærke den.


IMG 4010En "Spinning Elbow" fra Cristian Brinzan rammer Nicolas Dalby

Fightfan.dk: Du blev ramt nogle gange, var der ikke noget af det som bed?
Nicolas: Det eneste der bed, var den hammerfist han lavede fra bunden, da jeg sad i mount på ham. Det blev lidt utydeligt på mit ene øje, men jeg følte mig ikke rystet på noget tidspunkt.

Fightfan.dk: Du ser heller ikke ud til at have fået mange skrammer...
Nicolas: Nej, jeg har lidt ondt i min ene hånd og min albue, efter at have ramt hans kranie så mange gange, og så ramte han også med en 2-3 gode spark, lige på min venstre hånd.

IMG 4090Nicolas sikrer sig sejren via Side Choke/Arm Triangle

Fightfan.dk: Er der nogen du vil sige et par ord til eller takke, her på falderebet?
Nicolas: Ja, tak først og fremmest min fantastiske kæreste, som har hjulpet mig rigtigt meget op til den her kamp. Selvfølgelig Thomas La Cour og Tue Trnka, de er uundværlige at have i hjørnet.
Mine sponsorer: Murerfirmaet Borg, KnockOut Sports og Adamsens Fisk. Det er helt uvurderligt, at de går ind og støtter en person som mig, og som gør at jeg måske kan få råd til at tage en tur til USA. Tak til hele Rumble Sports og alle der er hjulpet mig op til kampen.


IMG 4107Nicolas fejrer sejren fra toppen af buret

Fightfan.dk: Tillykke endnu en gang, og tak fordi at du ville tale med os.
Nicolas: Selv tak.


For dem som ikke så Nicolas' kamp i lørdags, så kan den, samt fire af de andre pro-kampe nu ses helt gratis her:

 

Kommentarer 

 
#1 Jesper Nielsen 15.-05.-2012 22:01
Tillykke wuhuuuuu. Hvorfor finder de ikke nogle modstander der er værdig til at møde ham? Sidste gang jeg bruger en krone på at se mma i danmark.
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.