Twitter

FG25: Østergaard, Palm og Knudsen

Torsdag, 17. maj 2012 11:53 Jesper S. Baek
Foto: Mikkel Schiødt - COLORiZE.dk

Fightergalla var i lørdags rykket ind på det mondæne Hotel Radisson Blu Scandinavia på Frederiksberg. Det var dog ikke det eneste, der var anderledes i forhold til tidligere stævner;
for første gang var Hans-Henrik Palm også en del af produktionen, hvilket man godt kunne fornemme flere steder i løbet af aftenen.

En ting som jeg personligt aldrig har oplevet før, var nationalsange før Main Event. Det er mere regel end undtagelse i boksning, hvor Hans Henrik Palm kommer fra, så mon ikke det var hans påfund.
Det virkede umiddelbart også fint, da den ellers lidt utydelige ring announcer sang for, og salen rejste sig og sang med. Det gav god stemning, men det kom vist bag på alle, at der skulle synges før kampen.

IMG 4142Der var godt gang i publikum i lørdags

Hans-Henrik Palm havde til aftenen også hevet en flok nye MMA-tilskuere ind til arrangementet, for at præsentere sporten for dem. Vi spottede bl.a. Michael Carøe (entertainer), Theo Jørgensen (pokerspiller) og Flemming "Don Ø" Østergaard.

Vi spurgte bl.a. Flemming Østergaard hvad han syntes om arrangementet, og han fortalte at det var en rigtig god oplevelse. Han skulle dog lige vænne sig til det, for det var jo lidt noget andet end boksning.
Han var helt klar over, at sikkerheden var på plads, og virkede bestemt godt underholdt.

IMG 4169Flemming Østergaard var også blandt tilskuerne til jubilæmsstævnet

"Det er første gang jeg ser det live, men jeg har set det i TV fra USA. Jeg skal lige vænne mig til forskellen; det gør lidt ondt når de ligger ned og knalder løs. Det er bare svært for mig at forstå, at professionel boksning er forbudt i Sverige, men det her er tilladt.
Det er professionelt og rigtigt godt lavet, der er nok ingen tvivl om, at det også bliver en kæmpe succes i Danmark"
- fortæller Flemming Østergaard.


Vi fik også en kommentar fra Hans-Henrik Palm, omkring hans debut som MMA-arrangør.

IMG 4171
Det var en glad Hans-Henrik Palm som vi mødte efter showet

"Jeg synes at det har været en helt fantastisk aften, med fantastisk stemning. Udover kampene og stemningen, så har det også været en stor oplevelse for mig, at se at alle de mennesker som jeg har inviteret her i aften, som skulle se det her for første gang, er faldet pladask for sporten. Allerede i morgen vil de være i fuld gang med at fortælle hvor fedt det var, det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om" - udtaler Hans-Henrik Palm.

Han også fortælle lidt om fremtidsplanerne...
"Allerede den 2. november, planlægger vi at bruge den store sal her på Falconer. Inden da har vi et mindre stævne på Scandinavia og et i Århus. Stævnet i Århus bliver lidt af en test, for det er en rimelig stor hal i Kongrescenteret. Hvis vi kan fylde den og skabe den samme intensitet og stemning som her, så kan vi også fylde den store Falconersal næste gang i november".

Otto Knudsen var også meget tilfreds med aftenens forløb.

IMG 4173Otto Knudsen var en glad jubilar

"Jeg synes at det har været en kanon aften. Vi har i dag fået fat i et nyt publikum, og der blev skabt en rigtig god stemning. Det var et jubliæumsstævne som jeg er meget stolt af".

Vi spurgte også til hvad han syntes om kampene.
"Folk spurgte mig igår, hvilken kamp jeg troede der ville blive aftenens kamp. Der sagde jeg Rosfort og Rodriguez, og det er stadig min overbevisning. Det var aftenens kamp. EM-kampen overraskede mange tror jeg. Mange troede at Dalby ville gøre ham færdig hurtigt, så den er jeg faktisk rigtigt godt tilfreds med.
Elo (Cazim Halimi, red), overraskede mig vildt meget. Jeg har brugt meget tid på ham og få ham til at blive mere disciplineret. Han fik chancen for at blive professionel i dag, og han viste disciplinen og leverede varen".


IMG 3726Kenneth Rosfort vs. Hyram Rodriguez

Vi glæder os til at opleve MMA i den store Falconersal. Det vil uden tvivl give endnu et løft, til de ellers fantastiske omgivelser som lørdagens stævne blev afholdt i. Der er bestemt ikke "gymnastiksals-stemning" over arrangementerne mere - Dét er fedt!

Vi glæder os til næste gang, hvor det går løs på Casino Copenhagen til European MMA 1, men inden da, skal vi se amatørerne folde sig ud i Sønderborg, hvor Fightergalla Fight Night 8 åbner dørene lørdag d. 26. maj.
Fightfan.dk er selvfølgelig på pletten endnu en gang!

Ses vi i Sønderborg?
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.