Twitter

Carlsen vs. Parlo - It's back on!

Onsdag, 25. Juli 2012 10:44 Jesper S. Baek

Bedst som vi alle havde forenet os med tanken om, at Royal Arenas store kamp mellem Simon Carlsen og Mikkel Parlo aldrig ville ske, tager sagen en helt ny drejning: Kampen er tilbage på kortet!

royalarena carlsenparlo
Simon og Mikkel vandt i marts hver deres semifinale i Royal Arenas mellemvægtsturnering, men da Mikkel efterfølgende blev signet til Bellator FC, faldt finalen fra hinanden. Simon var stadig det planlagte hovednavn til næste event, men main event'en ville aldrig blive det samme uden Mikkel.

Adam Kessel, Royal Arena promotor, var da også en meget glad mand: "Jeg er en rigtig glad mand, det var jo den kamp vi gerne ville lave. Vi fik muligheden, og det er vi meget glade for. Jeg tror også at Simon er glad, han har virkelig meget at vinde her. Jeg tror han er meget tilfreds med den kamp her", udtaler han til Fightfan.dk.

IMG 1878Slukker Simon Carlsen også lyset for Mikkel Parlo? (Carlsen KO'er Osei, RA1)


Hvordan kan det pludselig lade sig gøre at sætte kampen op? Havde Bellator ikke låst Mikkel i en kontrakt? Vi spurgte Mikkel Parlos manager Tue K. Trnka...

Fightfan.dk: Hvad har fået kampen op at stå igen? Skulle Mikkel ikke til Bellator?
Tue: Kort sagt, så bad Bellator os skaffe Mikkel Parlo en ekstra kamp udenfor Bellator, før de går i gang med at bygge ham op til deres store sæson 8 turnering. De har aflyst sæson 7 turneringen, og derfor opstod der et tomrum. Derfor var det jo ret lige til, at fuldføre det der var startet: Royal Arenas mellemvægtsturnering.

Fightfan.dk: Hvad kan vi forvente os af kampen?
Tue: Jeg forventer en meget dynamisk og eksplosiv kamp. Fysisk set, så er de meget forskellige, men begge besidder legitim one-punch knockout power i begge næver. Dvs. at uanset hvad der sker, så er begge hele tiden kun et enkelt slag fra en sejr, være det stående eller på gulvet.

Simon Carlsen er utvivlsomt den større atlet. Han er markant højere, og han er også nogle kilo tungere. Mikkel Parlo er dog hakket bedre teknisk, og han har mindre huller i sit game. Begge besidder frygtindgydende fysik, som få kan matche.

Nu snakkes der meget om, at dette er en kamp mellem Danmarks to bedste mellemvægtere. Jeg mener dog, at begge også tilhører den absolutte elite i Europa. Måske er Mikkel Parlo favoritten hos mange, men Simon Carlsen har mødt og vundet over bedre modstandere end Mikkel Parlo har. Sejren over Attila Vegh (nu 3-0-0 i Bellator) og nederlaget mod Francis Carmont (nu 3-0-0 i UFC) er flotte kampe.

Det er nok mere måden Mikkel Parlo har vundet sine kampe på, som virkelig imponerer. Han har mødt gode modstandere, og han har domineret alle uden særlig store problemer. Vil man være den bedste, så skal man kunne klare de bedste. Der er ingen nemme kampe for Mikkel Parlo fra nu af, og han er vant til presset.

IMG 2039Mikkel Parlo et splitsekund fra sejren til Royal Arena 1

Fightfan.dk: For os at se, er det en win-win for Simon Carlsen, men for Mikkel er det vel lidt mere kompliceret?
Tue: Ja, mange har Mikkel Parlo som favorit, og det er selvfølgelig en kamp, som han har meget at tabe på. Han har ligeledes meget at vinde på kampen, da en evt. sejr vil booste hans status hos Bellator. Men sådan er hver eneste kamp. Sådan er gamet. En sejr vil være kæmpe stort for begge, da begge er dygtige atleter med flotte rekordlister.

Bliver det mon årets kamp på dansk grund? Vi glæder os i hvertfald helt vanvittigt til den 31. august, hvor Royal Arena 2 løber af stablen i Brøndbyhallen.

RoyalArena
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.