Twitter

Videointerview med Otto Knudsen

Mandag, 23. april 2012 21:18 Jesper S. Baek

Otto Knudsen SortHvid
For knap to uger siden, blev International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF) en realitet. IMMAF er et internationalt MMA-forbund, som vil organisere MMA-sporten, så den kan vokse, udvikle sig og i sidste ende, blive en olympisk disciplin.
I forbindelse med at UFC Gæstede Sverige i sidste weekend, afholdt IMMAF de første møder om MMA'ens fremtid. Vi fik en dansker med i bestyrelsen, i form af Otto Knudsen, og ham fik vi en snak med på First Grand Hotel i Odense i fredags.


Otto fortalte desuden, at en af IMMAF's første opgaver bliver, at hjælpe de enkelte lande med at starte forbund, som så samles under IMMAF.
IMMAF vil også arbejde på, at afholde et Europamesterskab for amatører og forhåbentligt også et Verdensmesterskab i Las Vegas indenfor et år til halvandet.

Som Otto nævnte, kommer de nye "Palm & Knudsen"-stævner til at hedde European MMA, men Fightergalla-stævnerne vil fortsætte - dog som rent amatørkoncept. Om det får bånd direkte til IMMAF ved vi ikke, men det ville være oplagt.

Omkring Fightergalla 25 kan vi fortælle, at Nicolas Dalbys modstander (Mario Stabel) hænger i en tynd tråd. Han kæmpede nemlig i lørdags til et andet stævne, hvor han blev KO'ed, og "var helt væk" i et godt minuts tid.
Han bliver derfor næppe (læs: ikke) klar til kamp mod Nicolas, så endnu en gang er Otto Knudsen kommet på overarbejde med at finde en erstatning.


Dette var vores første videointerview, og det var i den grad en lærerig proces.
Vi er allerede i fuld gang med at opgradere på udstyr- og teknikfronten, så vi i fremtiden kan gøre det endnu bedre.
Mange tak til Otto Knudsen, der som altid gerne ville tale med os - og denne gang på film.
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.