Twitter

Velkommen til Fightfan.dk

Tirsdag, 29. marts 2011 20:44 Bo Foght
fightfan_logo
Velkommen til Fightfan.dk!

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Fightfan.dk for danske MMA entusiaster. Vi håber, at kunne levere spændende nyt indhold til de danske fans, i form af nyheder og artikler om dansk MMA, samt ikke mindst en masse lækre billedreportager.

Vores mål med siden er, at udbrede kendskabet til MMA i Danmark - primært DANSK MMA. Så vores hovedfokus er, at dække danske stævner og stævner der har relation til Danmark. Vi forsøger at dække så mange stævner som muligt rundt i landet - i form af billeder, interviews og reportager.

Herunder vil vi præsentere de forskellige sektioner på Fightfan.dk
MMA*DK: er den side som du befinder dig på lige nu. Det er her vi præsenterer nyheder om dansk MMA og det er her vi skriver opdateringer om nyt indhold på websitet.
MMA*feeds: På denne side vil du kunne læse internationale nyheder om MMA. Her er nyheder fra store internationale nyhedssider der omhandler sporten.
Gallerier: Her finder du gallerierne fra de forskellige stævner vi dækker. Billederne er ejet af Fightfan.dk og du må ikke bruge dem uden skriftlig tilladelse fra Fightfan.dk
Om Fightfan.dk: er en præsentation af sidens formål
Kontakt: Her finder du en præsentation af redaktionen og mulighederne for at kontakte os. Desuden vil vi også her skrive, hvis vi har brug for nye folk til at hjælpe os på siden.

Fightfan.dk vil være under konstant udvikling og vi har allerede nu en masse spændende planer i støbeskeen. Så det gælder om at holde øje med siden, hvis i ikke vil gå glip af noget.

God fornøjelse og tak fordi i valgte at besøge os!
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.