Twitter

Jubilæumslørdag i vente

Onsdag, 09. maj 2012 15:37 Jesper S. Baek

Efter godt og vel 2 måneder med MMA-tørke i Danmark, bliver der igen åbnet op for godteposen på lørdag, hvor Fightergalla afholder deres 25. show.
Der er i den grad lagt i kakkelovnen til en actionfyldt aften, da vi får hele 13 kampe, med nogle af Danmarks bedste kæmpere på programmet.

7 skarpe amatørkampe som forret og 6 toptunede prokampe til hovedret. Det kan næsten ikke blive bedre.
Jubilæumsshowet bliver samtidig det første event med boksepromotoren Hans-Henrik Palm som co-promotor. Palm har allieret sig med den mangeårige MMA-arrangør Otto Knudsen, og de lover begge, at Falconer Salen vil syde af spænding lørdag aften.

- Fightergalla 25 er jo en milepæl i Dansk MMA. Som promotor kan man kun være stolt over at runde dette hjørne. Derfor har vi også linet det bedste danske fightcard op til at fejre jubilæet. Dansk Mixed Martial Arts er med dette show rykket væk fra de små lumre sportshaller - og ind på det 4-stjernede Radisson Blu Falconer, lyder det fra European MMA v/ Otto Knudsen & Hans-Henrik Palm.

fg25 stor
I aftenens indledende amatørkampe, skal vi stifte bekendtskab med nogle af Danmarks største talenter.

Her skal vi bl.a. møde den kun 18 årige Mads Burnell, som måske bliver en af fremtidens helt store stjerner. Den unge kæmper er ubesejret i alle sine 4 kampe og har en ydmyghed og tilgang til sporten, som gør ham til noget helt specielt. I aftenens sidste amatørkamp møder han den dygtige svensker Erik Friberg (3-0-0), som bliver en alvorlig test for det unge håb.

Amatør MMA
-71 kg: Peter Palmgren vs. Alex Apergis
-70 kg: Skjalg G Oppedal vs. Lasse Walther
-74 kg: Kim Rytter vs. Thomas Poulsen
-88 kg: Dan Ruben Hagen vs. Jesper Ryom
-81 kg: Daniel Bergström vs. Thomas Jessing
-71 kg: Mathias Lodahl vs. Charles Nilson
-72 kg: Erik Friberg vs. Mads Burnell

Herefter skal pro-kæmperne på banen. Der er både danske og udenlandske navne på programmet - og alt fra letvægt til sværvægt.

Pro MMA
-70 kg: Cazim Halimi vs. Allan Neuherr
Lørdagens første pro-kamp er et rent dansk opgør. Allan Neuherr løb ind i et TKO nederlag i sin pro-debut til Casino Fight Night 1, så mon ikke han er meget sulten efter sejr og oprejsning.
Hans modstander er Cazim Halimi fra Odense, som denne aften gør sin debut i pro-rækken. Cazim er en uortodoks fighter, hvor hjerte, sjæl og følelser er med oppe i buret. Taktikken kan derfor nogle gange falde i baggrunden, når det går hedt for sig. Det er ikke usansynligt, at vi får en masse vilde sving og måske et par slams i denne kamp.
Hvem af de to herrer der står tilbage som vinder, det tør vi ikke spå om.

AllanNeuherrCFN1En fokuseret Allan Neuherr på vej i buret (CFN1)

-77 kg: Mohammed Abdallah vs. Emil Weber Meek
Den ubesejrede Emil Weber Meek fra Norge, kunne næsten lige så godt være dansk - når vi taler MMA. Han har kæmpet alle sine kampe (på nær 3) på dansk grund, og vil på lørdag træde i buret til sin pro-debut.
"The Meek" lever og ånder for MMA og hans dedikation til sporten viser han gang på gang i buret. Emil har "kun" trænet MMA siden 2010, men niveauet er tårnhøjt, så svenske Mohammed Abdallah skal tidligt ud af fjerene, hvis han skal have en chance imod den norske "Fightermaskine".

EmilWMeekCFL2Emil Weber Meek (CFL2)

-84 kg: Aron Bland vs. Philip Fortuna
Den herboende sydafrikaner Philip Fortuna tog sin første Pro-sejr til Royal Arena i marts, og nu skal der skrives endnu en sejr på rekordlisten. Der er kun ét gear for Philip "Gunshow" Fortuna - og det er fremad.
Om Amerikanske Aron J. Bland kan stikke en pind i hjulet, vil vise sig på lørdag. Én ting er sikkert: Der bliver fuld hammer på denne kamp.
Læs vores interview med Philip her (Fra 4. april 2012)

IMG 0803Philip Fortunas jubelbrøl (RA1)

-70 kg: Hyram Rodriguez vs. Kenneth Rosfort
Kenneth Rosfort-Nees er en af Danmarks mest rutinerede fightere. Han har fejret mange sejre, men da han senest var i buret til Royal Arena, måtte han trods en lang og sej kamp lide et nederlag.
Det er derfor tid til genopstandelse for Ama'rkaneren, når ham møder hollandske Hyram Rodriguez i aftenens 3. sidste kamp.

RosfortCageCFL2Kenneth Rosfort fejrer sin KO på toppen af buret (CFL2).

-115 kg: Rok Kokotec vs. Christian Colombo
I aftenens næstsidste kamp får vi et vaskeægte sværvægtsbrag. Der er langt imellem sværvægtskampene på dansk grund, men med danske Christian Colombo i buret, bliver der virkelig noget at se frem til.
Christian har flere MMA-kampe bag sig, men fik i november 2011 sin K1-debut, hvor han gjorde en flot figur imod Roman Kleibl. Vi gætter på, at der er lagt op til mere tung Kickboksning, når han træder i buret på lørdag, og står overfor den slovenske klippe; Rok Kokotec.
Hold på hat og briller, for når sværvægterne indtager buret, så kan det mærkes i hele salen.

Pro MMA Welterweight Championship Fight
Christian Brinzan vs. Nicolas Dalby
Lørdagens sidste kamp er en decideret lækkerbidsken, idet vi skal se Nicolas Dalby forsvare sit EM-bælte overfor Cristian Brinzan. Der er garanti for hurtige kombinationer og high kicks, da begge kæmpere foretrækker den stående kamp. Ydermere har begge herrer high kick KO's på deres rekordlister ...får vi mon en mere på lørdag?
Nicolas er udråbt som favorit, men alt kan ske i MMA.

IMG 1644Nicolas Dalby vs. Acoidan Duque (RA1)

- I og med at han har vundet sin seneste kamp på highkick knockout, kan det være han vil prøve at tage kampen stående, hvilket jeg håber, da det plejer at være et godt grundlag for en kamp med højt tempo og intensitet. Han har nogle huller, som jeg regner med at udnytte, men jeg betragter ham på ingen måde som en walkover, lyder det fra Nicolas Dalby.

nicolsd dalbyNicolas Dalby

Det bliver en STOR aften i Falconersalen, men hvis du ikke har mulighed for at opleve showet live, så er der håb forude.
Kampene streames nemlig som pay-per-view via ekstrabladet.dk. De seks prof-kampe kan ses for 3,50 dollar - cirka 20 kroner.
Amatørkampene kan ses gratis på http://spstv.dk/sps-tv/

Praktisk info:
Dato: 12. Maj. 2012.
Sted: SAS Radisson Falconer, Frederiksberg

Dørene åbner kl. 19.00
Amatørkampene starter kl.19.15
Prokampene starter kl. 21.00

VIP Guld starter kl.18.00 (spisning)
VIP Sølv starter kl.18.00 (spisning)

Billetter til showet kan købes via Billetlugen.dk

fg25 stor
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.