Twitter

Fightfan.dk med bag kuliserne til Royal Arenas promo-shoot

Søndag, 08. Juli 2012 12:22 Hans Christian Kjeld
Foto: Lise Von Esmarch

Da Royal Arena sidst blev sendt af TV2 Sport, resulterede det i en tredobling af kanalens seertal for en normal lørdag aften. Forberedelserne til det kommende Royal Arena II er allerede i fuld gang, og Fightfan.dk var inviteret til at kigge med, da optagelserne til arrangementets store forberedende medieproduktion løb af stablen sidste lørdag i Københavns Nordvestkvarter. De forskellige kæmpere var alle mødt op for at få taget pressebilleder og optaget de små introsekvenser, der indleder hovedkortes kampe.

Vi fik talt med Adam Kessel, der er promotor for Royal Arena, mødte et par af stævnets kæmpere, og kom hjem med et par dugfriske nyheder og lovning om et par ekstra overraskelser.

P1010005Fightfan.dk's Hans Christian Kjeld (th.) taler med Rhassan Muhareb (tv.)

Ny udfordrer til Simon Carlsen

Den største nyhed er, at Simon Carlsens hovedkamp mod den engelske veteran Matt Ewin er taget af kortet. Ewin kan ikke deltage ved stævnet, da han på grund af en narkotikadom fra i 2010, ikke kunne få indrejsetilladelse til Danmark. I hans sted har Royal Arena trukket engelske Andrew Punshon (11-5-1) ind som erstatning.

P1010015Andrew Punshon poserer for kameraet

Punshon bliver af det britiske MMA site Fightlounge, betragtet blandt top 10 mellemvægtskæmpere i Storbritannien, og Punshon beskrev kortfattet sig selv som en ’well-rounded’ MMA fighter, der er ligeså farlig med sine submissions som med sit stand-up game. Hans statistik fortæller, at 8 af hans 11 sejre er kommet via submissions, og dertil har Punshon to opsigtvækkende KO sejre på under 7 sekunder på rekordlisten, så der er ikke noget, der tyder på, at Carlsen står overfor en nem modtander.

P1010004Andrew Punshon bliver "lubet op" til dagens photoshoot

Simon Carlsen er dog ret tilfreds med sin nye modstander, som ifølge Carlsen vil bringe en anden energi end Ewin; ”Matt Ewin har et ry som kontrakæmper, så han ville uden tvivl gå efter at få kampen ned på gulvet. Jeg vil hellere give publikum en stand-up krig, i stedet for at ’grinde’ den ud på gulvet”. Hvad end kampen ender på gulvet, eller bliver en stand-up krig, så forudser Carlsen, at det er tvivlsomt, at kampen går fuldtid.

P1010025Simon Carlsen er godt tilfreds med den nye modstander

Co-main: Nicolas Dalby vs. Ivica Truscek

Nicolas Dalby var i fin form og godt humør, da vi mødte ham på settet, muligvis fordi solen skinnede ned over Nørrebro, muligvis fordi han var på halvt på vej på Roskilde Festival. Nicolas møder i showets co-main event kroatiske Ivica Truscek. Truscek så vi sidst, da han besejrede Dalbys træningskammerat Kenneth Rosfort-Nees ved sidste Royal Arena stævne. Nicolas, der er fast besluttet på at fastholde sin imponerede sejrsstime, var klar over, at det ikke bliver en walkover kamp; ”Nu vandt han (Truscek) jo over Kenneth, men jeg er forberedt. Min plan er at annullere modstanderens gameplan og derefter gøre livet surt for ham. Det gik ikke helt som planlagt sidst, hvor mit flow blev en smule ødelagt, men det er planen. Jeg ved, at Truscek ikke er god i pres, så jeg vil gå efter at presse han tilbage, og hvis alt går godt, så stopper jeg ham midtvejs i anden omgang”, kunne Nicolas fortælle med et smil på læben.

P1010037Nicolas Dalby måtte en tur under de varme studielamper, men drømte om Roskilde


En dansk Frank Dux debuterer på underkortet

På Royal Arenas underkort venter der flere overraskelse og nye ansigter. Der var ikke alt Adam Kessel ville frem med, men flere kampe står allerede nu klar. Danske Rhassan Muhareb står bl.a. overfor at møde finnen, Tommi Martinen. Rhassan er, på trods af, at han kan kalde sig både Danmarks-, Europa- og Verdensmester i Muay Thai, et relativt ubeskrevet blad i MMA kredse.

P1010018Rhassan Muhareb i bedste Frank Dux stil

I april måned i år tog Rhassan, i bedste Bloodsport stil, alene afsted til WMC I-1 Muaythai GP turneringen i Hong Kong. Med tre knockoutsejrer på samme aften vandt Rhassan turneringen og bragte sig samtidig på forsiden af flere af Hong Kongs aviser. Herhjemme har det brede publikum endnu Rhassan til gode, men med sin aggressive stil og karismatiske personlighed, så kunne Rhassan meget vel være en kommende publikumsfavorit.

P1010020Rhassan Muhareb er klar til sin Royal Arena debut

Andetsteds på underkortet får Theo Ginman debut, der af Adam Kessel, bliver betegnet som et af største talenter på den danske MMA scene. Ginmans modstander bliver danske Sorin Cristian Prunar, der ligeså gør sin debut i Royal Arena sammenhæng. Et spændende opgør, hvis udkom vil fortælle en ting eller to om styrkeforholdet og kvaliteten i det danske MMA vækstlag.

Alt i alt var det en spændende dag i selskab med folkene bag Royal Arena. Håbet fra promotor Adam Kessel er, at showet lever op til sidste Royal Arena, eller bliver bedre. Ambitionen er naturligvis at ramme de samme seertal igen eller overgå det. Seertal og medieomtale er vigtige parametre for MMAs kommercielle potentiale og udbredelse i Danmark, og når Royal Arena 2 løber af stablen d. 31 August, så ved vi om Danmarks mest ambitiøse MMA satsning endnu engang kan trække sig sejrrigt hjem.

RoyalArena
 

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.