Twitter

MMA Nyheder fra Danmark

Fightergalla 20 *Update*

Fredag, 01. april 2011 23:29 Jesper S. Baek
I 11. time, har Mikkel Parlo fået en ny modstander i Fightergalla 20 main event!

Af ukendte årsager mødte Rafael Silva ikke op i lufthavnen i Portugal i morges, hvilket sendte Fightergalla promoter Otto Knudsen på hårdt arbejde, for at finde en erstatning med ualmindelig kort varsel. Erstatningen er nu fundet i form af den stærke britte Dan Edwards, som var Lars Besands overmand til Fightergalla 18 d. 12. februar.

Dan Edwards skal efter planen møde Peter Kirkegaard til Fightergalla 21 i Odense, men i stedet bliver det nu Mikkel Parlo, som får muligheden for at revanchere Lars Besands nederlag. 
 
 

Cage Fight Live i Herning d. 9. april

Onsdag, 30. marts 2011 20:39 Bo Foght
CFL1
Cage Fight Live præsenterer den 9. april et stort anlagt show I Herning. Det er det første event for den nye Danske MMA-organisation Cage Fight Live, og de har ikke lagt stille ud, da de i dette debutshow kan præsentere rigtig mange store danske profiler - og intet mindre end en VM kamp!

Fightfan.dk dækker showet med en reportage og masser af billeder.

Rasmus Bendtsen præsenterer Cage Fight Live

Showet foregår i Messecenter Herning og hvis du ikke har mulighed for selv at møde op, så bør du skamme dig - men som en trøst har du mulighed for at streame det fra Menszone

Hvis vi starter med toppen af kransekagen, så er main event naturligvis kampen om VM titlen i letvægtsklassen. Danske Rasmus Bendtsen møder Phillip Schranz fra Østrig. Det er to rigtig stærke navne, så om bæltet bliver i Danmark eller må sendes hjem til Østrig igen tør vi ikke spå om. Men vi håber selvfølgelig at Rasmus kan kalde sig verdensmester efter d. 9. April!
 
 

Fightergalla 20 den 2. april

Onsdag, 30. marts 2011 20:23 Bo Foght
Fightergalla 20 "Locked and loaded" afholdes allerede i denne weekend - nærmere bestemt lørdag d. 2. april.
Stævnet kan opleves i Dansborghallen i Hvidovre.

Til stævnet vil der være hele 5 professionelle MMA kampe, 9 amatør MMA kampe og 2 shootfighting rules kampe. Blandt hovednavnene kan nævnes det store danske håb Mikkel Parlo, der møder den meget erfarne Rafael Silva fra Portugal. Mikkel Guldbæk går i buret mod Raymond Jarman fra Holland, og Lars Besand napper sin 4. kamp på blot 4 måneder og er denne gang oppe imod Svetoslav Zahariev fra Bulgarien. Herudover skal man glæde sig til et gensyn med Michael Bender, som er tilbage efter en lang skadespause, samt gulvspecialisten Frodi Hansen.

 
   

Fightergalla 19 resultater og galleri

Onsdag, 30. marts 2011 20:10 Bo Foght
fg19

Fightergalla 19 blev afholdt den 26. marts i Aalborg og havde fået titlen "Northern Stars".
Main event var titelkampen hvor European Fightergalla mesteren Ayub "Zap" Tashkilot satte titlen på spil mod hollandske Hyram Rodriguez. Det blev til et titelforsvar, da Ayub på hjemmebane vandt en flot pointsejr.

Aftenens højdepunkt stod Lars Besand for, da han foran et øredøvende hjemmepublikum, revancherede sit nederlag til Fightergalla 18 i Odense. I en nervepirrende hård kamp, sikrede han sig midt i anden omgang, et rear-naked choke, hvor en udmattet og forslået Alexander Prodér måtte give op.
I aftenens to øvrige pro MMA kampe, blev det desværre til danske nederlag da Glenn Abildgaard Aanundsen og Shamal Tashkilot tabte begge på TKO i første runde til deres hollandske modstandere.

Fightfans fotograf var på plads ved ringside og du kan se resten af fightcardet og billeder fra stævnet i vores galleri for Fightergalla 19.
 
 

Fightergalla 17 og 18 billeder i galleriet

Tirsdag, 29. marts 2011 20:57 Bo Foght
Du kan allerede nu finde de første spændende billeder fra Fightergalla stævner i Danmark.

Vores fotograf har uploadet en række billeder fra Fightergalla 17 tilbage fra 13. november 2010. Stævnet foregik i Odense og du kan se en masse lækre billeder ved at klikke på nedenstående billede:fg17

Det seneste Fightergalla stævne fra Odense var "No Fear" der også foregik i Odense Ny Banko Center. Stævnet løb af stablen den 12. februar 2011 og vi har fanget en masse skarpe momenter derfra, som du kan se ved at følge billedet herunder:
fg18


God fornøjelse med billederne
 
   

Side 42 ud af 43

<< Første < Forrige 41 42 43 Næste > Sidste >>

Følg os her

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Twitter
  • FeedBurner: MmaNyhederFraFightfandk

Søg på Fightfan.dk

Eventkalender

25.08.2012
CFL: Challengers 2
31.08.2012
Royal Arena 2
15.09.2012
European MMA 1
29.09.2012
FG 23 (Danish Open)
13.10.2012
European MMA 2
27.10.2012
Clash of Warriors 3
21.12.2012
Royal Arena 3

Seneste indlæg på forum

No posts to display.